Garmin 5.00.60

jirikratt
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 19 zář 2010, 11:47
Přístroj: Nokia 5230
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod jirikratt » 20 zář 2010, 07:52

Vyberu ty dve nejlepsi :D
patras
Bronzový člen
Příspěvky: 382
Registrován: 07 pro 2008, 15:03
Přístroj: N8 + SGS II
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod patras » 20 zář 2010, 09:11

link na novou mapu TOPO CZECH 2010 PRO

Kód: Vybrat vše

http://dwn2.garmin.cz/TOPO%20Czech%20PRO%202010/TOPO_Czech_PRO_2010.exe
NK3110-3210-6110-6210-6310-7650-7610-N80-N85-N73-N97-LGO2X-Samsung Galaxy S2
Uživatelský avatar
vasikk
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 20 pro 2009, 01:22
Přístroj: Nokia E5 asi...
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod vasikk » 26 zář 2010, 19:25

Na X6 mi to nenaběhne s interní GPS.Prostě ji nespustí. Jede to někomu?
patras
Bronzový člen
Příspěvky: 382
Registrován: 07 pro 2008, 15:03
Přístroj: N8 + SGS II
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod patras » 26 zář 2010, 22:37

asi nemas odemcenou vnitrni gps .. musis si z product id telefonu vygenerovat kod, kterej das do souboru SW.UNL a nakopirujes ho do adr garmin na karte nebo kde ho mas nainst.
NK3110-3210-6110-6210-6310-7650-7610-N80-N85-N73-N97-LGO2X-Samsung Galaxy S2
Uživatelský avatar
vasikk
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 20 pro 2009, 01:22
Přístroj: Nokia E5 asi...
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod vasikk » 26 zář 2010, 23:17

a já blb to generoval z ID karty....

Ještě jeden dotaz.
Naistalovat jsem mapy z 1. příspěvku,vše je OK. Stáhnul jsem si k tomu Garmin City Navigator Evropa NT 2011.20 Unlocked img. Můžu nějak i img vytáhnout mapu ČR/SK a pomocí mapsource přidat k těm z 1. příspěvku?
patras
Bronzový člen
Příspěvky: 382
Registrován: 07 pro 2008, 15:03
Přístroj: N8 + SGS II
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod patras » 27 zář 2010, 19:59

nainstalujes si vsechny mapy co chces do pc , odemknes, pustis mapsource, vyberes mapu, oznacis co chces, vyberes dalsi mapu, zase oznacis, atd .. pak to preneses do tel .. tim muzes vygenerovat vice map do jednoho souboru .. v tel pak muzes pouzivat pres sebe vsechny (nekdy nefunguje zobrazovani) nebo vyberes v tel ktera se ma zobrazovat
NK3110-3210-6110-6210-6310-7650-7610-N80-N85-N73-N97-LGO2X-Samsung Galaxy S2
Uživatelský avatar
vasikk
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 20 pro 2009, 01:22
Přístroj: Nokia E5 asi...
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod vasikk » 27 zář 2010, 21:58

to jsem pochopil,problém je,že tuto mapu (City Navigator Evropa NT 2011.20 Unlocked - s koncovkou .img) v MS nevidím.
AAAcko
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 01 říj 2010, 15:10
Přístroj: Nokia 5800XM
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod AAAcko » 01 říj 2010, 15:17

Dobrý den,
Mám problem , Nainstaloval jsem z počítače GarminXT v5.00.50 z počítače (GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe) na Paměťovou kartu . Vyndal mobil z usb a chci to nainstalovat pres GarminMobileXT.sis v mobilu, dám instalovat a po chvili mi naběhne " Chyba aktualizace" .

Nevím co stím , kartu jsem už zformátoval . Jenom jeste tak před 2dny jsem instaloval Garmina ten stejny typ od nekud jinud stahnuty , a pak se mi sekl telefon. Tak jsem vypnul mobil natvrdo pomocí vyndání baterie. Nemohla se nějaká data nahrat na mobil a teďkom to píše chyba aktualizace ?

*Vyřešeno , stačil formát celého telefonu.

A Alfator007 děkuji za balík Navigace který perfektně funguje.
Ještě jednou dík :) S pozdravem AAAcko
urban1973
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 03 říj 2010, 10:00
Přístroj: N86 8MP
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod urban1973 » 07 říj 2010, 10:37

AHOJ!
Nemohu prosím najít ID telefonu při instalaci. Vysvětlí mi někdo prosím po lopaticky???
Nokia N86 8MP

Dikes předem!!!!
Uživatelský avatar
Tomek.6
Stříbrný člen
Příspěvky: 570
Registrován: 08 bře 2009, 11:16
Přístroj: Oneplus
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod Tomek.6 » 07 říj 2010, 11:31

nejdříve to nainstaluješ jako ,,trial,, a jdeš do nástroje --> nastavení --> nevím co teď přesně ale hledej někde O programu a tam to je.
Obrázek

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů