Garmin 5.00.60

Uživatelský avatar
kacer.a
Pravidelný člen
Příspěvky: 105
Registrován: 05 říj 2010, 12:44
Přístroj: N5230
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod kacer.a » 07 zář 2011, 21:14

Rozbal instalačku MapSource ve Winraru, spusti MSmain.msi, nechej doběhnout a pak opět normálně instaluj MapSource staženou z Garmin.com.
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod Drfik » 08 zář 2011, 16:18

tak nic s názvem MSmain.msi sem v těch složkách nenašel
Uživatelský avatar
kacer.a
Pravidelný člen
Příspěvky: 105
Registrován: 05 říj 2010, 12:44
Přístroj: N5230
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod kacer.a » 08 zář 2011, 20:34

MapSource:

Kód: Vybrat vše

http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209

použit WinRAR 3.93 CZ ("Extrahovat do....")
EDIT:
nebo: stáhni

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/10214068/mapsource-6163-zip

rozbal, napřed MSmain.msi, pak Setup.exe
beruska
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 10 říj 2011, 21:59
Přístroj: nokia e7
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod beruska » 11 říj 2011, 15:54

Ahoj všem mám problem neinstaloval jsem garmina ale pak jsem aktualizoval soft a musel jsem ho smazat a při dalsí instalaci už ho v telefonu nevidim nevíte nakdo co s tím?
tomtex
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 11 říj 2011, 17:38
Přístroj: n97
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod tomtex » 11 říj 2011, 17:42

prosím poradí někdo??
Stáhnul jsem si Garmin City Navigator Europe NT 2012.10, v MapSource.6.16.3 jsem dal odemknout region, kod jsem vygeneroval v Keyg ale když se podívám do "informace o mapovém produktu" hlásí mi to NEOVĚŘENO a tudíž se do nená označit a stáhnout do navigace (mobilu)
Nevíte někdo v čem je problém. Díky
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod Drfik » 30 říj 2011, 14:38

Předpokládám, že už máš Garmin v mobilu a MapSource i s nějakýma mapama v PC.

-Nainstaluj mapy Atlas_Czech_2011NT.exe (Instalace dat - ATLAS + ADRESY(postupně)).
-Spusti MapSource (já mám 6.16.3) - Ctrl+U - označíš mapu, kterou chceš odemknout a klikneš "Odemknout online"
-spustíš garmin_kgen.exe 1.pole Unid ID "číslo ESN pro odemčení"(Garmin v mt-Nástroje-nastavení-O programu.)
2.pole Garmin Mobile XT
3.pole Select Map Product - custom mapset - vyskočí okno - vložíš MapID dané mapy kterou chceš odemknout, ID jsou v texťáku MAP ID.txt - OK - Generate (ten spodní) - Your map unlock code Ctrl+C - zpět do MapSource - Přidat odem.reg - Ctrl+V - OK a mělo by to být O.K.

Dělám to podle tohodle návodu.Ale když spustim mapsource,dám ctrl+U a kliknu na mapu kterou chci (Atlas Czech 2011 NT) tak tlačítko odmknout online neni aktivní.Co teď s tim?Díky
Uživatelský avatar
kacer.a
Pravidelný člen
Příspěvky: 105
Registrován: 05 říj 2010, 12:44
Přístroj: N5230
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod kacer.a » 30 říj 2011, 19:12

A FIXnutý MapSource máš?
Vyzkoušej toto:
- ignoruj hlášku na zadání kodu
- v horní liště klikni na Pomůcky - Odemknout mapy
- otevře se Správce mapových produktů - podokno - Odemknout regiony - označit mapu - kliknout - Přidat - vložit kod z Jetmouse
Drfik
Pravidelný člen
Příspěvky: 184
Registrován: 17 dub 2011, 12:50
Přístroj: Nokia E72, Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod Drfik » 30 říj 2011, 20:57

Když dám odemknout regiony tak místo názvu mapy to píše mapové podklady nenainstalovány.
Když to udělám tak jak řikáš a uložim pak mapu do C/Garmin tak má mapa ikonu internetu exploreru a nefunguje to.
barvajs
Člen fóra
Příspěvky: 56
Registrován: 14 zář 2011, 22:10
Přístroj: Lumia 950 DS
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod barvajs » 30 říj 2011, 22:28

Dawngrejduj MapSourc na 6.15.7 a CN Europa 2012.20 ti pojede...
Lumia 950 DS
Nokia Lumia 925, 32GB,W10M
Uživatelský avatar
kacer.a
Pravidelný člen
Příspěvky: 105
Registrován: 05 říj 2010, 12:44
Přístroj: N5230
Kontaktovat uživatele:

Re: Garmin 5.00.60

Příspěvekod kacer.a » 30 říj 2011, 23:07

To ale asi nebude tím.
Obrázek


Nainstaluješ MapSource. Fixneš. Nainstaluješ CN NT 2012.20. Spustíš MapSource. Registruješ výše zmíněným způsobem. Hotovo

Schválně jsem mapu odinstaloval a opět instaloval a v pohodě. Vyzkoušeno na W7 64bit i XP SP3.
Naposledy upravil(a) kacer.a dne 30 říj 2011, 23:16, celkem upraveno 1 x.

Zpět na “Navigace a mapy”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti