Stránka 1 z 2

BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 07 úno 2011, 20:11
od cesarek
Ahoj, telefon N79. Nejde mi zapnout BT. Historii telefonu neznám. Koupený přes net. Zkoušel jsem přehrát FW ale nepomohlo to. Tel. je v záruce ale kupovaný ze spol. která má ne moc dobré hodnocená na reklamace. Nevvrací tel. a pod. Napadá Někoho jak to dát do kupy ? Mám ještě jeden funkční tel ten samý ale je úplně domrdaný :D . Díky za info všem.

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 08 úno 2011, 19:16
od Venca
Výraz nejde zapnout BT máme chápat tak, že ti nejde spustit aplikace BT, nebo že když dáš zapnout, napíše či nenapíše telefon nic?
Trochu to rozveď

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 08 úno 2011, 21:59
od cesarek
No myslím tím, že když ho chci zapnout(ten BT) tel. napíše " Nelze vykonat operaci Bluetooth "

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 09 úno 2011, 08:56
od Venca
No tak to máš blbé, to bude HW problém některého čipu, takže hard resetem ani přehráním SW to neodtraníš.
Budeš se muset smířit s tím, že BT ti prostě nepojede.

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 26 úno 2011, 21:24
od Hakiss
to je teda pěkně na p**u, mám ten samej problém, nevím co s tím budu dělat, asi ho někomu střelím, ale kdo ti v dnešní době koupí telefon bez BT?? BT potřebuju, už jen s toho důvodu, že mám BT sluchátka.. :( naho*no totok!!!!

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 07 bře 2011, 21:07
od cesarek
A existuje nějaký návod jak to zjistit popřípadě jak to opravit ? Mám ten samý tel ještě jednu N79 kde BT funguje. Tak že bych to přepájel ?

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 07 bře 2011, 21:16
od Venca
Jo tak to bys musel někde hodně dobře hledat.

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 07 bře 2011, 22:53
od CreAtive_34
A co to hodit do servisu? :roll: Nebo prohodit základní desku těch dvou telefonů...

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 08 bře 2011, 20:19
od cesarek
Prohodil bych základní desku, ale ten tel, má zase jinou poruchu. Je strašně pomalý a ani hard reset nepomohl. čekám na otevření kontaktů třeba 30sekund. :( Tak jsem chtěl udělat jeden funkční :D

Re: BT - nelze vykonat operaci Bluetooth

Napsal: 09 bře 2011, 18:50
od Venca
Tak pokud je jen zpomalený, tak si přehrej SW. To je to nejmenší