Moduly v pohotovostním režimu

O stylovém a výkonném přístroji Nokia N85
sebior
Člen fóra
Příspěvky: 35
Registrován: 06 pro 2008, 10:22
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Moduly v pohotovostním režimu

Příspěvekod sebior » 25 pro 2008, 11:13

Na N85 (od Vodafonu) jsem nenašel které moduly se mají zobrazovat v aktivním pohotovostním režimu. V E51 to šlo nastavit.
patras
Bronzový člen
Příspěvky: 382
Registrován: 07 pro 2008, 15:03
Přístroj: N8 + SGS II
Kontaktovat uživatele:

Re: Moduly v pohotovostním režimu

Příspěvekod patras » 25 pro 2008, 11:38

musis si tu debilni vodafone listu prepnout na klasickou tzn vodorovnou
NK3110-3210-6110-6210-6310-7650-7610-N80-N85-N73-N97-LGO2X-Samsung Galaxy S2
sebior
Člen fóra
Příspěvky: 35
Registrován: 06 pro 2008, 10:22
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Moduly v pohotovostním režimu

Příspěvekod sebior » 25 pro 2008, 18:24

To mám. Přesto mi to v menu chybí. U E51 to bylo Nástroje-Nastavení-Obecné-Přizpůsobení-Pohotovostní režim-Zás.moduly v akt. rež, a tam sem měl 13 modulů, které jsem si mohl zobrazit v pohost. panelu. U N85 mám pod "Pohotovostním režimem" jen dvě podmenu a to "Klávesové zkratky" a Motiv poh. rež.".
Noocliir
Bronzový člen
Příspěvky: 201
Registrován: 25 pro 2008, 01:39
Přístroj: Lumia 925 32 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Moduly v pohotovostním režimu

Příspěvekod Noocliir » 26 pro 2008, 02:27

Tahle moznost myslim existuje jen u rady E...Nka to nemaji..chyba no:(
3310,SE T610,7610,6680,N73,E50,N96,N8,Lumia 925
Uživatelský avatar
playman
Zlatý člen
Příspěvky: 3423
Registrován: 06 zář 2008, 21:42
Přístroj: Lumia 925
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Moduly v pohotovostním režimu

Příspěvekod playman » 26 pro 2008, 10:40

přesně tak, Nokia tuto funkci do svých N-modelů zatím nedala, takže pokkud si chceš hrátse zásuvnými moduly, musíš si koupit jinej mobil :D
Still believe in Nokia - Lumia 925 White
Noocliir
Bronzový člen
Příspěvky: 201
Registrován: 25 pro 2008, 01:39
Přístroj: Lumia 925 32 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: Moduly v pohotovostním režimu

Příspěvekod Noocliir » 22 kvě 2009, 00:09

Muzes nastinit jak??
3310,SE T610,7610,6680,N73,E50,N96,N8,Lumia 925

Zpět na “Nokia N85”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host