1.) Co byste doporučovali, když nejde vůbec obrazovka? Jen na pár minut se mi ji dvakrát podařilo nahodit díky cloumání s telefonem v ruce či pitváním, pak zas obraz utekl. Flex vyměněn a tím to není, tak zase vrácen originální (s oběma flexy šla aspoň chvilku LCD obrazovka). Z toho vyvozuji, že bude třeba novou - kolem 1200,- (ta samá je i pro N95 8GB) snad nejdražší Nokiácká LCD.
2.) V PC ani mobilem nejde smazat několik .jpegů + nějaká složka, která i v PC lže, že má 100GB!

3.) Ostatní: Dále se na Nseries často stává, že mobil zformátuje sám od sebe microSDHC karty, po připojení/odpojení od PC (USB formou), na formát, který není čitelný vůbec v PC a tudíž drahou kvalitní microSDHC kartu nadobro zlikviduje! Nevíte jak to napravit? Jinak tímto doporučuji, před párováníms PC z mobilu paměťovku vždy vyndat, jinak si můžete vynadat za její zničení přes USB.
Výměnu orig. displeje bych zvládl razdva, ale vyměnit paní velkokapacitní paměť? Co je nejvýhodnější? Koupit si LCD, vyměnit a pak do ofic. Nokia servisu k výměně paměti? Základní desku N96 na prodej jsem na netu nikde nenašel, existuje?
Servis si totiž účtuje i stovky korun jen za to, že nesouhlasíte s cenou!

Torxx šroubováků mám dost pro válku mobilů.

P.S. byl by někdo ochoten např. přes Skype, ICQ ad. pomoci naslepo zapnout v mobilu NokiaPCSuite synchronizaci pro přopojení s PC, aby se dalo zálohovat? Těch uložených her, hlášek, poznámek, kontaktů, zpráv. Dost perel tam je.
Zatím umím jen zapnout poslepu a používat jako nejdražší 16GB USB flash disk Nokia na světě.