Stránka 1 z 2

nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 13:14
od a.c.a.b-f.c.b
Čau mám problém s flashem. Stáhl jsem si c6 fw, zkopíruju ho do správných složek, spustím jaf, najdu fw, dám flash, připojím mobil(s baterkou) podržím chvíli power ale jaf nenajde phone. Můžete mi někdo poradit co s tím? Někde jsem četl že mám udělat něco se souborem jaf for nokia models(nebo tak nějak) jenže já ho nemám:-(. Díky za každou radu. Pokud už to tady je tak se omlouvám, ale nenašel jsem

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 13:15
od doob

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 15:25
od magnum
kdyz pripojis mobil, tak musi byt bez baterky, das flash, zandas baterku a spustis phone

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 15:52
od TomtomTeam
Já flashuju s baterkou a vždy to fungovalo.

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 18:29
od a.c.a.b-f.c.b
tak z toho odkazu nejsem vůbec chytrý:-(. Nějak jsem se nedostal k řešení. A musím dělat něco s tím jaf for nokia model? Nebo jak se to jmenuje

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 18:38
od vulkan66
Až budeš mít vše nastaveno, vyndej baterku, klikni na FLASH- ANO, zandej baterku a zmáčkni power tlačítko (jen zmáčknout, nedržet) Telefon by to mělo najít a flash začne třeba až za 30sec. ;)

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 18:54
od doob
Ach jo... Nehodí ti to náhodou při startu JAF hlášku, že nemáš BOX driver? Tlačítko power se nedrží ale pouze lehce zmáčkne jinak se telefon zase jakoby vypne a nenajde ho to.

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 18:55
od vulkan66
Error to napíše vždycky, to s tim nemá nic společného.

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 18:56
od doob
Tak to sorry, ale to je blbost ;) A já sám sem tohle zažil.. Ale po chvíli používání google jsem to vyřešil a proto jsem odkázal v první postu.. Stejný problém tak vyřešil i uživatel th(x) ;)

Re: nejde flash

Napsal: 04 zář 2010, 19:40
od a.c.a.b-f.c.b
díky za rady. Jinak píše to že ten box nemám. Zkusím to nějak vyřešit. Budu doma až zítra tak dám potom vědět