Stránka 3 z 3

Re: Bluettoth HF a Navigace dohromady

Napsal: 18 čer 2013, 22:01
od stani
Napsal si: ...tak se mi na Maxidot načtou kontakty ze sim a v telefonu nemusí být zvolena paměť kontaktů ze sim, vidím tak kdo mi volá a já můžu na daný kontakt zavolat...

Ptám se takto "polopaticky" proto, že už jsem u známého viděl, že měl spárovaný mobil přes HF sadu v autě, ale měl u ní jen, že viděl kdo mu volá - hovory neměl spojené(asi to měl u té HF zakázané?), ani mu to nezvonilo v reprácích, ale normálně v telefonu...

Re: Bluettoth HF a Navigace dohromady

Napsal: 19 čer 2013, 14:50
od šulda
A taky sem psal že navigace při tom mluví z repráku telefonu a v rádiu může hrát co chce což souvisí s dřívějšími příspěvky tohoto vlákna :idea: Tak naposled pro ujasnění, vše OK znamená, že vše týkající se popsaných problémů v tomto vlákně se vyřešilo s Nokií E7, tel. seznam je jako bonus :)

Re: Bluettoth HF a Navigace dohromady

Napsal: 20 čer 2013, 11:32
od stani
No tak OK, nemusíš se hned čertit... :)

Re: Bluettoth HF a Navigace dohromady

Napsal: 20 čer 2013, 20:55
od šulda
Kdo by se nečertil v takovým pařáku ale ono to leckdy není tak jak to vypadá ;)

Re: Bluettoth HF a Navigace dohromady

Napsal: 19 pro 2014, 15:15
od tompetr
stani píše:Prý to umí nové Nokie s WP.


NEUMÍ!

Mám Lumii 635 s WP a problém je stále nevyřešen, pomalu si zvykám na navigaci bez zvuku... Nechápu to.
Měl jsem Nokii C7 se Symbianem a vše bylo OK. Handsfree fungovalo, navigace mluvila nezávisle z repráků telefonu.

Každá změna je jen k horšímu...