hmm, to je škoda... brzo taky vyzkouším a podělím se o zkušenost. Začalo mi vyskakovat v pravém horním rohu okénko s dynamicky se měnícími čísly a netuším co to je.
Hard reset alias trojhmat řešil na S60 3rd i neřešitelné, pokud je to jen soft reset jako *#7370#, nic moc to neřeší....
Naposledy upravil(a) Vitalish dne 22 úno 2009, 10:13, celkem upraveno 1 x.
Také mi toto vyskakovalo a začalo to po nainstalování aplikace insyTv ,ale nezmizelo to ani po odinstalaci této aplikace takže sem resetoval také a už to tam nemám
UPLOADUJI VŠE NA Nokia 5800XM, když vím poradím...
sppeedy: holátko, říkáš... ,-) Jaks to zkoumal? Projížděl jsi i systémové složky, jestli tam něco nezbylo? Ono to kolikrát vypadá čistě, ale zbyde tam spousta humusu kvůli kterému to člověk vlastně dělá. A pokud se dělá reset, měla by se odzálohovat a zformátovat i karta, jinak je to k ničemu.....
Pokud udelam ten hard reset, jak se zmeni nastaveni telefonu. Jde mi hlavne o jazyk. Mobil mam z Finska a jestli na me bude mluvit ufounsky, jsem KO. A pochvilce nervu a pokusu nastavit ho, se bojim i o jeho zdravi A jaky ma FW. Moc dik
Mám problém, když chci dát reset telefonu tak mi tam vyskočí že mám zadat zamykací kod nevíte někdo jakej to je nebo kde ho najdu? protože jsem chtěl otevřít jednu aplikaci a nějak se mi seknul a objevilo se mi tam že je nějaká chyba s pam. kartou a že když nedám opakovat tak ztratím data. A nějak jsem je ztratil ale když se podívám kolik má místa pam. karta tak tam mám jenom 253 mb
Naposledy upravil(a) Mirgis dne 04 bře 2009, 16:05, celkem upraveno 1 x.
Tak ted uvazuju o hard resetu, vyzkousel jsem zpoustu aplikaci a ted bych chtel jet nanovo. Nevim jestli tam po hard resetu zustanou ty aplikace a hry co tam byli pred tim kdyz jsem ho koupil. Napr. Bounce, Mapy apod.