Jak je to se sluchatkama u nokie 5800 cetl jsem nekolik recenzi a kazda pise uplne neco jinyho a to v jedny ze sluchatka jsou ve vyborne kvalite a zvuk je kristalovy a v druhy zase ze sluchatka jsou hrozny a ze je lepsi poslouchat ciste z repraku.
Tak jak to teda je??
Sluchatka
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Re: Sluchatka
Pro mě, jako pro nenáročného posluchače se zdají být v naprostém pořádku a kvalita se mi zdá výborná
.

Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

-
- Bronzový člen
- Přístroj: Nokia N8- Belle
- Kontaktovat uživatele:
popravde pokud mas pripojeny skuchatka pres ovladani tak se mi zda ze ten zvuk je prizpusobeny pro headset ale kdyz je strcis do jacka primo tak hrajou podle me lip a vyborne.... S tim souvisi to, ze mi ted uz pres ovladani hraje pouze jedno sluchatko at tam dam jakykoliv sluchatka.....problem je urcite v ovladani pac kdyz je pripojim naprimo tak hodej obe.
Takze rikas ze naprimo jako dobry jo?

-
- Návštěvník
- Přístroj: Nokia N5800 XpressMu
- Kontaktovat uživatele:
skorpion, píše:popravde pokud mas pripojeny skuchatka pres ovladani tak se mi zda ze ten zvuk je prizpusobeny pro headset ale kdyz je strcis do jacka primo tak hrajou podle me lip a vyborne.... S tim souvisi to, ze mi ted uz pres ovladani hraje pouze jedno sluchatko at tam dam jakykoliv sluchatka.....problem je urcite v ovladani pac kdyz je pripojim naprimo tak hodej obe.
Musis mat fakt nejaky problem s tym ovladacom,lebo u mna ziadny rozdiel medzi zvukom s/bez ovladaca nie je!Cez ovladac pocuvam na Shure SE-110 a je to nadhera,takze ja nemozem suhlasit s tym,ze origo sluchatka hraju nejak kristalovo.Ale musim uznat,ze ked nemas moznost porovnania,tak nie su uplne zle.Rozhodne medzi sluchatkami k mobilom patria k tym lepsim.A to som ich uz par pocul.Hraju urcite lepsie ako napr. velmi vychvalovane(a precenovane) SE HPM-71.
- SneG
- Člen fóra
- Přístroj: 5800XM (red ^^)
- Kontaktovat uživatele:
Podle meho prikladana sluchatka za moc nestoji, jedine jejich plus je ze maji kratky kabel, takze pri pouziti ovladace nemate plnou kapsu smotaneho kabelu nebo nevypadate jako vanocni stromek 
Jinak co se tyka kvality reprodukce, v porovnani s obycejnymi sluchatky Panasonic asi za 300Kc(taky spunty) maji Nokiacke celkove tlumenejsi (zahuhlanejsi) zvuk - jako by nekdo ubral stredy i vejsky a basy rozmaznul
(nepouzivam ekvalizer)
Na poslech nejakych "tuc tucaren" by mozna stacily ...
Kazdopadne asi po prvnich 5 minutach poslechu a udivu co z toho leze za divnej zvuk jsem je vymenil za jiz vyse zminovane a je vyreseno.

Jinak co se tyka kvality reprodukce, v porovnani s obycejnymi sluchatky Panasonic asi za 300Kc(taky spunty) maji Nokiacke celkove tlumenejsi (zahuhlanejsi) zvuk - jako by nekdo ubral stredy i vejsky a basy rozmaznul

Na poslech nejakych "tuc tucaren" by mozna stacily ...
Kazdopadne asi po prvnich 5 minutach poslechu a udivu co z toho leze za divnej zvuk jsem je vymenil za jiz vyse zminovane a je vyreseno.
-
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia 5800XP Blue
- Kontaktovat uživatele:
To Ti nevim, originální od nokia jsem ani nezkoušel, hned jsem tam narval svý AKG K 324 a zvuk nádhernej
)

-
- Nováček
- Přístroj: Nokia 5800
- Kontaktovat uživatele:
Me se moc zvuk stech dodavanych sluchatek nelibil. A hned jak bylo trochu penez tak jsem si k mobilu sel koupit sluchatka Koss Porta Pro a jsem spokojeny 

Tak si sluchatka nokia jsou docela na nic na to ze jsou u x-press music.
Takze je lepsi si radsi pripojit nejaky svoje.
Takze je lepsi si radsi pripojit nejaky svoje.

-
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia 5800
- Kontaktovat uživatele:
Chceš izolovat okolní hluk a super kvalitní zvuk? Kup si Koss The Plug a máš to
500 za to stojí 

Zpět na “Nokia 5800 XM, 5530 XM a 5230 XM”