Stránka 1 z 1

Stáhnout!

Napsal: 29 bře 2009, 23:06
od furry
Mam problem, kdyz jdu do aplikace Stahnout! tak mi to po chvilce nacitani napise "pri prochazeni doslo k chybe" a nic se nezobrazi. Nevite nekdo cim to muze byt?

Re: Stáhnout!

Napsal: 31 bře 2009, 16:12
od skorpion,
a rovnou se pridam i ja. Nabidka se mi sice nacte a aplikace jdou i stahnout ale pri instalaci to vzdycky pise chybu. wtf??

Re: Stáhnout!

Napsal: 02 dub 2009, 19:35
od furry
Tak to bylo tim ze jsem mel pripojeni k netu vodafone live,jakmile jsem si nechal poslat vodafone internet tak to fungovalo bez problemu:-)