Stránka 6 z 8

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 08 úno 2010, 18:51
od libca
Ano, bylo to chybně uvedeno, byly jen prohozeny barvy, takže jsem první příspěvek upravil a ještě jsem přidal jeden pc pro šedou verzi 5800XM ;)

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 09 úno 2010, 12:06
od zwARO
a nejako tu farbu mozem zmenit na cervenu naspat? pripadne na silver? pre telefon je jedno aku farbu tam mam,ze? :)

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 09 úno 2010, 17:19
od libca
Ano, je to jedno jakou barvu tam máš a změníš to tak, že si změníš pc a znovu přehraješ fw..

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 13 úno 2010, 22:00
od Sláva
Hele lidi já mám dotaz , já myslel , že code je pro každý phone originální tak jak je možný , že mám stejný code JAko Kubys ze str. 2??? A mám telefon z Alzy , tudiž origo..

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 13 úno 2010, 22:05
od libca
IMEI je originální. PC je jiný jen pro telefony z rozdílných oblastí. Takže telefony určené pro jednu oblast mají stejné pc.. ;)

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 13 úno 2010, 22:11
od Sláva
Aha díky moc :D Tim sem si aspon potvrdil , že mám fakt origoš :D Ale jediná věc co mě sejří je , že ještě není ten fw40 a to už sem kůli tomu natahal všechno abych mohl předělat na mapy 3 ... Furt mi to najde maximálně fw 31 :(

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 14 úno 2010, 14:08
od Thejirka
Jo taky mě to štve že to ještě pořád není.

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 14 úno 2010, 15:59
od ajne
Sláva: Mapy zdarma verze 3.03 fungují od v31. Jestli jsem tě dobře pochopil, jak to myslíš.

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 14 úno 2010, 18:41
od Thejirka
Jo ty mapy jsou v pohodě. Akorát mě mrzí kinetický scrollování no nic budu muset počkat.

Re: Všechny product cody pro 5800

Napsal: 14 úno 2010, 19:05
od ajne
Hold musíme ještě počkat. Taky to nechápu, proč jim to trvá tak dlouho. Žádné úpravy nedělají. Když vylezla 30 a začalo se tu mluvit o vadném budíku, tak jsem si myslel, že ten časový rozdíl mezi vydáním je kvůli tomu, že takovéto chyby budou napraveny. Houby. Vyšel úplně stejný FW se stejnou chybou, jen o dva měsíce později. Přitom se prakticky nejedná o nic jiného, než o zapsání PC do updatovacího programu, aby ho zpřístupnil. Možná přepsání jazyka, který se bude nabízet jako prioritní. Ale to pochybuji, to si bere asi ze SIM.