Nahrání češtiny + Oživení "zemřelé" 5800XM
Re: Nahrání češtiny + Oživení "zemřelé" 5800XM
tak jsem si koupil telefon kdyz byl zahajen oficialni prodej, prisel cesky, s ceskym navodem, jazykova sada byla 06... dneska jsem tam nahral novy FW pres NSU ale zmizela cestina a mam tam jazykovou sadu 02. kouknul jsem se pod baterku a je tam PC 0578313. mohl by mi nekdo poradit co mam udelat? jestli pomuze reset telefonu, nebo zavolat tem magorum od kterych jsem si to koupil-nechal poslat, popripade tam nahrat cestinu pres soft ktery tu popisujete s tim ze by byl doufam cesky a zustal tam i novy FW, jenze to asi prijdu o zaruku ze?
na krabici nic o ceskym trhu neni a zarucak mam od prodejce, pac jsem to nekupoval primo od nokie, ale telefon zacali prodavat 16.2. takze to musi bejt telefon z oficialniho prodeje pro CR
to bych blil, to jsou hrozni smejdi... zavolam tam a zeptam se jich co s tim jako mam udelat, predpokladam ze asi nebude zadnej firmware kterej by to pocestil z5. akorat mi neni jasny, kdyz tam byl ceskej navod a telefon v cestine s 06 ze by to byla nejaka ta "sedivka" ale prej se to stalo vice lidem...
Edit: tak nakonec jsem se dovedel ze udelali nejaky smecko a dali mi telefon urcenej pro Nemeckej trh, tak jsem tam nahral PC pres ten JAF a uz to vali vsechno v pohode... dik hackerum za soft a navod
//libca//: Pravidla.. Upravuj své příspěvky..
Edit: tak nakonec jsem se dovedel ze udelali nejaky smecko a dali mi telefon urcenej pro Nemeckej trh, tak jsem tam nahral PC pres ten JAF a uz to vali vsechno v pohode... dik hackerum za soft a navod

//libca//: Pravidla.. Upravuj své příspěvky..

-
- Návštěvník
- Přístroj: SE C702
- Kontaktovat uživatele:
ahoj mam problem s phoenixem...nainstalovat sem program + prislusny list FW ve verzi 20...ale pri vyberu product codu vidim pouze pc bez popisu a verzi fw...no a kdyz vyberu cokoliv tak se nic nestane...nevite co s tim?
-
- Návštěvník
- Přístroj: Nokia 5800
- Kontaktovat uživatele:
Mám v telefonu nový firmware 21... Následně jsem si změnil code na 0559394 kvůli češtině. Teď mi to vypisuje, že váš firmware je aktuální. Lze jej nějak přehrát, abych tam měl češtinu?
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Určitě to možné bude, ale nechej tomu pár dní. Nový fw ještě není dostupný přes Nokia Software Updater
. A jen několika lidem šlo flashnout přes FOTA. Ostatně se stačí podívat do topicu o novém fw 

Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

-
- Návštěvník
- Přístroj: Nokia 5800
- Kontaktovat uživatele:
Ono to přes FOTA je jednoduché. Mně to také nešlo, až jsem si přes NSU nechal přepsat stávající firmware 20... a následně to přes FOTA šlo v pohodě. Akorát jsem před tou aktualizací měl prvně změnit code, což jsem neudělal.
-
- Nováček
- Přístroj: Nokia 5800 Red
- Kontaktovat uživatele:
Mám šedivku z mobilky.cz při nahrání nového FW přes NSU zmizela čeština. Při změně PC a následné reinstalaci aktualizace opět vše šlape jak má
Jinak k návodu ze stránky 3 - Na vistách sem to nerozchodil ale na XP bez problému 

- playman
- Zlatý člen
- Přístroj: Lumia 925
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu že ti to napsalo Product flashing failed(flashování produktu selhalo), bude chyba možná někde v ovladačích kabelu, zkus je odinstalovat a nainstalovat znovu, na jiném fóru jsem četl že to pomohlo 

Still believe in Nokia - Lumia 925 White
-
- Nováček
- Přístroj: C7
- Kontaktovat uživatele:
Prosim muzete poradit nemuzu za zadnou cenu stahnou phoenix! Ten prvni odkaz mi porad ukazuje japonstinu nebo co to je?
Zpět na “Nokia 5800 XM, 5530 XM a 5230 XM”