Šulda:V mém případě to nebyla touha po nižší ceně, já prostě jinou možnost neměl. V okamžiku kdy byl potřeba nový telefon a já přesně věděl jaký chci a do března daleko (v té době dokonce ještě Nokia tvrdila, že bude v únoru). Věděl jsem do čeho jdu, prověřil prodejnu (v rámci možností u pana Googla) a důsledně si vyžádal reklamační podmínky.
Jenže většina lidí ani neví, že nějaký šedý dovoz existuje a pokud ano, tak neví co to znamená. Pak chodí do Nokia servisů a poslouchají podobné bludy jako si vyslechla Adriana. Když jsem telefon koupil a zašel do Nokia na Novém Smíchově v Praze s dotazem na Nokia heart belt, civěli na mě jak na zjevení. Po mém vysvětlení co to je a k jakému telefonu ho chci připojit mi prodejci sdělili, že pokud mám TUBE z HongKongu tak mi rozhodně nemůže funguvat. Teprve po vybalení funkční TUBE z mé kapsy teprve řádně valili oči. Spíš se mi zdá, že podobné fámy o nefunkčnosti těchto telefonů jim lejou do hlav na jejich sales meetincích a oni to pak šíří dále
Každopádně poplatek 1000 Kč za uvedení zakoupeného telefonu do funkčního stavu mi přijde jako absolutní úlet daleko za hranicí zákona....
Adriana:byl to e-shop nebo Aukro...? Mě to tak trochu zavání pěkným podvůdkem...