Stránka 1 z 2

prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 10:30
od rudy.dratenik
Mam mobil v anglictine a nemuzu to nikde najit.Jak se prepinaji na 5800 kamery?Dik...
pokud uz to tu nekde je omlouvam se ,ja jsem to nenasel

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 11:12
od Srama
zapneš foťák
dáš takové ty 3 čárky co máš v tom černém sloupci..
a pak dáš hned v prvním řádku to druhé...
je to ikonka kamery to musíš poznat :_D

a

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 14:22
od rudy.dratenik
to prepnu z fotaku na kameru,ja ale potrebuju prepnout ze zadni kamery na predni.

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 14:27
od libca
Ještě prosím napiš, jaký máš fw, jelikož v prvním fw přepínat mezi přední a zadní kamerou nešlo ;) .
Každopádně se to dělá tak, že zapneš foťák, zvolíš volby (options) a zvolíš hned tu první volbu.. ;) No spíš druhou, protože první ti ukáže právě zapnuté apikace :)

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 14:58
od rudy.dratenik
hm, V11.0.009

to bude asi hodne stare..:) jdu zjistit jak prehrat novy FW.
to zas asi stratim vse co mam ulozene v tel..,hm...

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 15:11
od P800
Ne, neztratíš. Firmware 5800 můžeš přehrát beze ztráty uživatelských dat, aplikací a nastavení..

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 17:10
od rudy.dratenik
horsi je ze k prehrati FW potrebuju propojit komp s telefonem kabelem a delat to pres aplikace k tomu urcene,coz je pruser protoze mam stary a pomaly NB a tak jsem ty sr... od nokie ani neinstaloval.nahravam veci pres BT a na pametoku pres ctecku..

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 17:29
od P800
Použij FOTA

Re: prepnuti kamery

Napsal: 17 říj 2009, 23:47
od rudy.dratenik
pres FOTA mi to nejde.mam tel.z anglie a porad mi to tam sere Orange server...nejak to nechapu

Re: prepnuti kamery

Napsal: 18 říj 2009, 00:15
od Vitalish
najdi si topic o změně PC (product code), změň si PC na EURO 3 a upgraduješ FW na poslední český FW s možnostmi změn přepínání kamer a nejen to!