Padajici Wifi v mobilu

O dotykových telefonech Xpress Music, Nokia 5800 XM, 5530 XM a 5230 XM
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod Evidence » 02 led 2010, 21:48

Tak to nedělej přes Spustit procházení webu ale normálně si otevři prohlížeč. Nevím nevím. Tohle mi dělá taky, ale jen když se připojení nevyužívá. Když jsem připojený a za celou dobu nejdu na web tak mi připojení vydrží přesně 1min. a pak se odpojí. Zato když procházím web vydrží mi i 2 hodiny vkuse. Tak snad to vyřešíš hard resetem. GL :twisted:
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
komixak

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod komixak » 03 led 2010, 03:11

tym resetem mate namysli ze dam v nastaveni spravu telefonu a dam tam originalni nastaveni ,a to by mi melo ten mobil restartovat a naformatovat pametovku a budu mit ten mobil tak cisty jak sem ho mel kdyz sem ho poprve zapnu.chapu to dobre? :twisted:

edit to evidence: no spustim operu (10 beta) dam tam neco,napr. seznam a stranka jen nacita ale nenacte se (kdyz se pripojim pres wifi) kdyz pres GPRS tak se samozrejme pripojim
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1704
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia 3.1
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod polas » 03 led 2010, 03:44

Ne, popisoval si tzv.trojhmat..

Kód: Vybrat vše

http://forum.nokiaforum.cz/viewtopic.php?f=98&t=6143

telefon bude potom jako z kopíráku,jen karta se formátuje přes správce souborů..
Předtím ovšem zkus tovární nastavení,poté kód *#7370# a nakonec třiprsťák.. ;-)
M.
komixak

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod komixak » 03 led 2010, 14:54

po me to chce jakejsi zamykaci kod
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1704
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia 3.1
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod polas » 03 led 2010, 15:04

12345..
M.
Uživatelský avatar
ajne
Stříbrný člen
Příspěvky: 700
Registrován: 28 úno 2009, 15:11
Přístroj: Nokia 5800XM
Bydliště: Podkrkonošské městečko :-)
Kontaktovat uživatele:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod ajne » 03 led 2010, 15:05

12345 - viz manuál. Předpokládám že jsi ho neměnil, když o něm nevíš.

EDIT: PolasN70 byl rychlejší :D
Naposledy upravil(a) polas dne 03 led 2010, 15:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Vím jaké to je;playman mě poslední týden předbíhá tradičně.. :)
Nokia 5800 XM red + 8GBmSD

Potřebujete radu? Pište SZ!!! :-)
komixak

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod komixak » 03 led 2010, 15:13

dik borci,btw to je smula zkousel sem zadavat 1234 :lol:

edit: tak hotovo ,hm ale zvlastni ze jak sem ten mobil poprve zapnu byl na homescreenu panel kontaktu,ted tam neni (tak jak sem to mel nastaveny ) ale udelalo to neco ze resetlo mi to schema atd. :)

edit2: tak udelal sem hard reset a uz sme byl pripojen i 5 minut,dekuji vsem za pomoc :) akorat kdyz se snazim se pripojit na internet pres wifi tak mi to napise zadna odezva brany :( ... anebo dam normalne web ,dam napriklad seznam,ale seznam se nenacte a na zacatku tam mam v pravo nahore 0kb ... a pochvylce me to zase hodi zadna odezva brany
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 04 led 2010, 02:44

asi fakt zalozim specializovany topic o wi-fi a Symbian v5 lebo to citam a citam a ide mi to na nervy ze kazdy ma problem lebo si nevie nastavit bud router, alebo mobil (pripadne oboje) a vacsinou mate zle domnienky preco co nejde.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov
komixak

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod komixak » 04 led 2010, 21:43

to bys udelal moc dobre,sem se sr*l s nastavenim routeru vcera hodinu,zkousel sem tam dovi co zmenit a bohuzel nic,nastaveni v mobilu mam snad spravne resp zakladni jelikoz sem vcera restartoval ,jinak se v routeru docela vyznam mozna kdybys me spravne naved :) ja sem myslel proste ze staci kdyz nastavim ve wlan nastaveni na routru Aces point enable ,nastavim tam heslo a je to vyresene ,kamoska,koupila si ten mobil vcera,ten samej problem,zadna odezva brany


http://img101.imageshack.us/i/wlan0.jpg/
Uživatelský avatar
Rusnak-COBRA
VIP člen
Příspěvky: 2044
Registrován: 16 kvě 2009, 09:46
Přístroj: BB Z10, N950, N9, E7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Příspěvekod Rusnak-COBRA » 05 led 2010, 16:00

no, v routri sa nastavuje tiez ci IP adresy su pridelovane pomocou DHCP alebo manualne. rovnako sa definuje aj brana, DNS server atd... (nemusi to byt nastavenie WAN, ale aj LAN, vacsina to ma dokopy)

ak by si mal nejaky pocitac napojeny k tomuto wifi, v jeho nastaveniach si to pozri a urob to rovnako aj na mobile ;)

dole ako mas Wirelwss MAC adress filter, tak tam si mozes napriklad pridat zariadenia ktore chces aby sa mohli pripojit k sieti. MAC adresu Wi-Fi v mobile Ti napriklad ukaze JBAK taskman.
ZBIERAM MOBILY - akekolvek - PRIDAJTE SA
http://facebook.com/MuzeumMobilov

Zpět na “Nokia 5800 XM, 5530 XM a 5230 XM”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host