Stránka 1 z 4

Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 19:10
od komixak
Ahoj lidi,na vanoce sem si koupil nokii 5530.ale od te doby mam problem s pripojenim,prohledal sem cely tohle forum,je tu spoustu temat s problemy s wifi ale zadny ne takovy jaky mam ja.

takze .. pripojim se k nake siti,napriklad na router doma ,normalne se vpohode pripojim,jenze sem pripojenej neco kratce pres minutu a bez jakehokoliv varovani me to odpoji,zkousel sem se pripojit u kamaradky,u kamarada,v hospode dela to to sami vydrzi to neco pres minutu pak se to odpoji.Ma stimhle nekdo prosim zkusenosti? moc krat dekuji (jeste dodavam ze signal byl vzdycky 100% (silny))

btw hezky novy rok vsem..

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 19:30
od Evidence
Moje to dělá taky když mám vypnuté automatické vyhledávání. Řekl bych že je to zapříčiněno tím, že když neprohlížíš žádný web nebo nemáš spuštěný komunikátor který vyžaduje připojení k internetu, mobil se automaticky odpojí aby šetřil baterii. Z mého pohledu celkem užitečná věc co šetří energii. Jen si nejsem jistý jestli je moje dedukce správná, ale jelikož nejsem jediný komu to dělá usuzuji to co jsem napsal výše ^^. Snad jsem ti pomohl.

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 19:37
od komixak
diky za prispevek ale v tom to asi nebude :(,me to totis spadne i kdyz se chci pres wifi pripojit na napriklad na icq,nebo operu,kamarad ma stejnyho mobila a pripojeny tam muze byt jak dlouho chce,zkusim jeste zapnout automaticke vyhledavani site

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 19:42
od egee
A co porovnat nastavení s kamarádem ,kterému to funguje ?

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 19:51
od komixak
bydli moc daleko,porovnavali sme nastaveni pres icq a jsou stejne


//libca//: Přečti si pravidla a necituj poslední příspěvek :!:


Edit: tak mi to spadne i kdyz mam to automaticke vyhledavani nastavene :(

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 20:30
od ajne
Pokud tam nemáš moc věcí instalováno, dal bych kompletní reset a zkusil to znovu s čistým telefonem. Pokud by to i nadále zlobilo, dal bych to na relamaci. V nastavení bych chybu nehledal, to by se telefon vůbec nepřipojil, navíc pro různé sítě musely být ty přístupové body jiné, tzn. i nastavení těchto bodů.

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 20:42
od komixak
furt se zkousim pripojit a drbu se stim a uz mi to dokonce jednou vydrzelo pripojeny 2:20sec :) ja teda zkusim ten reset toho telefonu zitra,napisu jak sem dopadl ,,, telefon sem koupil z max-shop.cz tak reklamace by trvala minimalne mesic :cry:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 21:06
od ajne
No jo, hele to se pak hold nedá nic dělat :( Já když si kupoval 3510i tak se mi ještě cestou z krámu udělala na displeji tmavá proužka a nezmizela, takže hned druhý den zpátky na reklamaci a měsíc bez telefonu. To byla paráda :evil:

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 21:23
od Evidence
A to ti to opravdu spadne ikdyž jsi na webu? Mně to taky dělá,ale jen když nejsem na webu. Npř. Když jdeš do správce připojení tak mi to ukazuje délku+aktivní nebo neaktivní připojení.

Re: Padajici Wifi v mobilu

Napsal: 02 led 2010, 21:43
od komixak
to me nepripoji a kdyz to udelam tak ze se na wifi pripojim a pak dam volby ,spustit prochazeni webu tak mi to pak napise "zadna odezva brany"