uložistě
-
- Pravidelný člen
- Přístroj: Lumča 800 Black
- Kontaktovat uživatele:
uložistě
ahoj nevite nekdo kde se da nastavit a jestli to vubec de aby mi vsechno co si poslu jako sms nebo mms treba ja nevim pisnicku pres notebook na kartu me stve furt ty sms vymazavat
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Re: uložistě
V ostatnim nastaveni sms zpráv najdeš to co hledáš. 

Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

-
- Pravidelný člen
- Přístroj: Lumča 800 Black
- Kontaktovat uživatele:
nj uz to mam tak dik jsem proste debil
-
- Člen fóra
- Přístroj: E71, E61, -5800Shit
- Kontaktovat uživatele:
Velice doporučuju nechat to úložiště nastavené trvale na C:/, a přepínat ho jen dočasně v případě přijímání souboru většího než je volné místo na C:/. Nemálo lidí už mělo v případě trvale přepnutého úložiště zpráv na E:/ dost velké potíže, které vedly až nutnosti formátování nebo ke ztrátě dat na paměťové kartě či k poškození karty. To byl před časem bohužel i můj případ, když jsem si to jednou zapomněl přepnout zpět. Za pár dní jsem se už k souborům na kartě nedostal.
Není přece žádný problém jednou za pár dní/týdnů si všechny ty přijaté SMS /MMS označit a smazat naráz. U N5800Shit je to sice trošičku náročnější než u normálních telefonů, ale není to zas tak strašné. Pro případy typu 'treba ja nevim pisnicku' doporučuju používat přesun píjatých BT souborů z C:/ na E:/ pomocí normálního správce souborů (X-plore, Active File, Y-browser)
Není přece žádný problém jednou za pár dní/týdnů si všechny ty přijaté SMS /MMS označit a smazat naráz. U N5800Shit je to sice trošičku náročnější než u normálních telefonů, ale není to zas tak strašné. Pro případy typu 'treba ja nevim pisnicku' doporučuju používat přesun píjatých BT souborů z C:/ na E:/ pomocí normálního správce souborů (X-plore, Active File, Y-browser)
Bydlím na forum.n73.eu
Již nikdy více bullshit podobný N 5800 XM...
Již nikdy více bullshit podobný N 5800 XM...
Zpět na “Nokia 5800 XM, 5530 XM a 5230 XM”