Stránka 1 z 2

Instalované aplikace N97

Napsal: 06 zář 2011, 22:03
od bouska.t
Ahojte, chtěl bych se zeptat jestli je nějakej jinej Správce aplikací než ten systémový, přes který dokážu oddělat tu klávesnici na displey? Mám v telefonu totiž tolik aplikací že mi odmítá ten Správce pustit prej málo paměti...

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 06 zář 2011, 22:38
od Alfator007
Taky mi to uz telefon parkrat udelal. Mnel jsem tak zasekanej system, ze se spravce proste nespustil a ja nemohl nic odinstalovat. Vyresil to az format :(

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 05:13
od Druss81
Skúste Uninstal King, mne funguje v pohode.

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/10195460/uninstal-king-sk-odinstalovanie-aplikacii-rozsirene-rar

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 08:23
od bouska.t
Právě mně se neseká, ja chci jen vypnout u aplikace systémovou klávesnici na obrazovce a to se dělá přes toho správce :-( a když dám nastavení suite tak telefon hodí hlášku málo paměti.

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 09:27
od prusatko
A co zkusit zkontrolovat volnou RAM? Třeba v JBTaskmanovi, pozavírat co se dá a pak to mělo být v pohodě, ne?

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 11:26
od Ventilek4
Naposled když se mě tohle stalo a potřeboval jsem promáznout aplikace tak jsem to udělal přes PC suite.Ale teď se mě to stalo nedávno zas a měl jsem už novější OVI suite a tam jsem vůbec nenašel instalace aplikací.Musel jsem nainstalovat zase starší PC suite.

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 12:14
od bouska.t
RAM je v normálu +-51Mb

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 13:11
od sidil
zkus vytahnout pametovku

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 15:24
od bouska.t
bez karty říká pořát stejný hlouposti... Asi se nato vyprdnu, hold budu mit klavesnici přes půl obrazovky. Mazat aplikace se mi moc nechce.

Re: Instalované aplikace N97

Napsal: 07 zář 2011, 19:34
od PhoneFreak
taky se mě to povedlo, ale pro změnu motivama asi 30 jich bylo :D ale všechny na kartě, vyřešil jsem to tak že jsem je ručně odinstaloval (smazal).