Stránka 4 z 5

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 01:48
od Baciszx9r
a opět a pořád dokola,asi se na to vykašlu zítra to hodím na reklamaci,teda dneska

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 01:57
od Baciszx9r
Tak po pátý se flash zastavil a čeká na usb.Asi je něco špatně,žééé?

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 03:25
od Adalbert72
No, jestli chceš zjistit co, tak sem hoď log z Phoenixu... Ten FW balík jsi v pořádku stáhl, a dal do správné složky?
Tip: pro 32-bitový systém je potřeba mít soubory FW takto: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596\
pro 64-bitový systém je potřeba mít soubory FW takto: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-596\
Zkontroluj před flashem v Options, zda tam nemáš červený soubor, pokud ano, smaž... Ještě je možné, že něco v tel. odchází, je potřeba vidět ty chybové hlášky, jsou velmi důležité...

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 07:59
od Baciszx9r
Tak je mrtvá.Dnes směr T-mobile.

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 10:16
od Baciszx9r
Tak mi to nedalo a tel jsem připích na PC.Včera jsem si neuvědomil,že čelní usb na pc není hlavní.Tak jsem to připích na MB.Svítí bílá led a téměř se nic neděje.Téměř.Tel se připojí a odpojí.Ve Phoenixu po připojení tel se v Connection objeví USB2-produkt in flash mode.Během 3 sec. se odpojí.Tak nevím,jestli to nemám zkusit oživit.

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 10:22
od Baciszx9r
Asi ne,zkoušel jsem kliknout na všechno a ni.T-mobile to snad vyřeší.

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 14:16
od Adalbert72
Když tel. nereaguje (je mrtvý), je potřeba zaškrtnout v Phoenix “Dead USB Flashing“...
Ale je docela reálné, že v tel. nějaká součástka prostě odešla, to se (většinou) pozná podle chybových hlášení z Phoenixu...

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 14:27
od Baciszx9r
Už se přes usb nabíjí a display je bílý s NOKIA

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 14:44
od Baciszx9r
Tak jede,ale i přes nastavení češtiny je v EN

Re: Nejde obnovit hudební knihovna

Napsal: 13 črc 2012, 14:48
od Baciszx9r
Vrátil jsem do něj sim a najel v češtině,tak snad to bude v poho.