animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Témata a tapety pro Symbian 5th s rozlišením 640x360pix, X6, N97, 5800, 5530, 5230 a další
Uživatelský avatar
pan_lukas
Donátor fóra
Příspěvky: 332
Registrován: 10 pro 2009, 10:39
Přístroj: NOKIA N8 GREEN
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod pan_lukas » 06 kvě 2010, 18:32

to není možný není to zaheslovaný, neskončila ti spíš platnost raru? :))
koprmartin
Člen fóra
Příspěvky: 25
Registrován: 20 srp 2009, 16:50
Přístroj: Nokia 5800XM hacked
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod koprmartin » 06 kvě 2010, 18:50

Příteli,měl by jsi taky napsat na jaký FW to maká,mám ještě starý FW21 ale neměnil bych kvuli hacku,mne to v mobilu udělalo takový bordel že jsem musel udělat Hardreset a formát.Jinak slušná práce.
blackmore2
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 13 kvě 2010, 21:43
Přístroj: 5800
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod blackmore2 » 17 kvě 2010, 12:57

jestli tu aplikaci chci spustit,musim mit aktivni patch v room patcher c2z ???kdyz sem to delal tim druhym zpusobem ( stim kastroui )???
jde oto ze se mi telefon okamzite restartuje jak dam c2z apply.
Brokman
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 15 čer 2010, 22:13
Přístroj: 5800 XM
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod Brokman » 21 čer 2010, 00:52

Jo parádička... jenže mám problém trošku stím... Mám CFW PiRaTeD v5 EURO 3 pro 5800. Effecty rozjedu uplně v pohodě a krásně to jede. (Dělám to podle druhého návodu) .. No a problém je v tom, že když vyp a zap mobil tak prostě mi nefunguje menu.. Nevíte čím by to mohlo být? Pomáhá na to jen HardReset...
Uživatelský avatar
kalur
Člen fóra
Příspěvky: 22
Registrován: 15 čer 2010, 17:17
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod kalur » 21 čer 2010, 19:33

hele si to tam chci zkusit a na C: nemám tu složku "resource" co tm mam špatně?? dík
Uživatelský avatar
kalur
Člen fóra
Příspěvky: 22
Registrován: 15 čer 2010, 17:17
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod kalur » 21 čer 2010, 19:33

hele si to tam chci zkusit a na C: nemám tu složku "resource" co tm mam špatně?? dík
Uživatelský avatar
kalur
Člen fóra
Příspěvky: 22
Registrován: 15 čer 2010, 17:17
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod kalur » 21 čer 2010, 19:55

a v sys/bin mám soubor "SwiCertStoreUpdaterD"
Uživatelský avatar
Evidence
Zlatý člen
Příspěvky: 1840
Registrován: 02 led 2010, 14:44
Přístroj: iPhone 5S
Bydliště: Matka měst
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod Evidence » 21 čer 2010, 20:05

Nepiš víc příspěvků od sebe, používej tlačítko UPRAVIT. :idea:
Na to, abys mohl do systémových složek musíš mít hack a nainstalovaný jiný správce souborů např. X-plore.
myNokia.cz - můj svět, moje Nokia
Uživatelský avatar
kalur
Člen fóra
Příspěvky: 22
Registrován: 15 čer 2010, 17:17
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod kalur » 21 čer 2010, 20:08

jj sry ale já mám hack i x-.plore
Uživatelský avatar
vulkan66
Stříbrný člen
Příspěvky: 698
Registrován: 26 pro 2009, 15:24
Přístroj: 5530 XM----Diamond 2
Bydliště: Prague
Kontaktovat uživatele:

Re: animované přechody v menu? Proč ne?! (Animation_Menu_v0.2)

Příspěvekod vulkan66 » 21 čer 2010, 20:10

Tak nemáš aktivovaný patch v RoomPatcheru.
Obrázek Obrázek
♥IN LOVE♥

Zpět na “Grafika pro Symbian 5th”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti