Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Témata a tapety pro Symbian 5th s rozlišením 640x360pix, X6, N97, 5800, 5530, 5230 a další
Uživatelský avatar
vulkan66
Stříbrný člen
Příspěvky: 698
Registrován: 26 pro 2009, 15:24
Přístroj: 5530 XM----Diamond 2
Bydliště: Prague
Kontaktovat uživatele:

Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod vulkan66 » 04 bře 2010, 18:02

Rozhodl jsem se přeložit návod na použití aplikace SmartWorkspace která umí přidat na homescreen více ikon. V první řadě děkuji uživateli tomtomteam za poskytnutí zdroje a Danele který vytvořil topic na dailymobile.se.

Tohle si stáhněte a nakopírujte do mobilu:

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/05605/SW_Clone.zip_167.75KB.html


V zipu je 10 aplikací (SW,SW1,..), nainstalujte si je podle toho kolik chcete barů. Teď si musíte upravit INI soubory: Buď můžete v PC nebo rovnou v mobilu(x-plore). Najdete je na E:/system/apps/SmartWorkSpace/SW.INI (SW1.INI)
Vypadají takto:

[MBApplications]
0x20022ba7
0x20026925
0x20028034
0x20027240
0x2002ce93

[MBSettings]
KeyCode = 8
PortraitPosition = Rect(0, 290, 360, 350)
LandscapePosition = Rect(0, 91, 360, 150)
DynamicLayoutSwitch = Enable
Autostart = Enable

(data se mohou lišit !)

EDITACE:

Pod nápisem [MBApplications] jsou UID aplikací a zjistí se buď zde:

Kód: Vybrat vše

http://profismart.ru/ps75216.php

nebo přes JBak task manager- MENU»NAINSTALOVANÉ APLIKACE(#)»MENU»INFO


PortraitPosition = Rect(0, 290, 360, 350) - v rovné poloze mobilu
LandscapePosition = Rect(0, 91, 360, 150) - obrácený mobil (Landscape)

2. hodnota - Jedná se o počet pixelů z horní části obrazovky do horní části panelu.
4. hodnota - Výška baru (Tato hodnota by mělá být o 60 pixelů větší než druhá)

Případně můžete použít výchozí hodnoty:

- OnCBA - horizontální pruh na tlačítkách Telefon a Kontakty

- AboveCBA - horizontální pruh nad tlačítkama Telefon a Kontakty

- RightVertical - svislý pruh vpravo

- LeftVertical - svislý pruh vlevo
Obrázek Obrázek
♥IN LOVE♥
Uživatelský avatar
Thejirka
Pravidelný člen
Příspěvky: 194
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Přístroj: nokia 5800 Red H@ck
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod Thejirka » 08 bře 2010, 22:38

Dají se měnit ikony? např: protokol za spravce souborů
Obrázek
NoMore
Člen fóra
Příspěvky: 84
Registrován: 18 pro 2009, 23:09
Přístroj: 5530 v32/C6 v20
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod NoMore » 09 bře 2010, 07:59

Jak se nastavuje ,aby ikony šli označit(jako normalní) ?
Nokia 5530 CFW v32 C6v20 R@m

http://www.youtube.com/user/N0M0REE
Uživatelský avatar
pan_lukas
Donátor fóra
Příspěvky: 332
Registrován: 10 pro 2009, 10:39
Přístroj: NOKIA N8 GREEN
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod pan_lukas » 11 bře 2010, 00:32

Thejirka píše:Dají se měnit ikony? např: protokol za spravce souborů

jo musis prepsat to cislo pod [MBApplications] za prislusnou aplikaci
Uživatelský avatar
pan_lukas
Donátor fóra
Příspěvky: 332
Registrován: 10 pro 2009, 10:39
Přístroj: NOKIA N8 GREEN
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod pan_lukas » 11 bře 2010, 19:16

já to mám tahle a vše funguje ok, super aplikace ;-) hlavně MENU u toho tmavého sem si dal doprostřed dolu to písmeno B, abych nemusel mačkat ten bilej caplík pořad :))


Obrázek Obrázek
ababckucku
Člen fóra
Příspěvky: 29
Registrován: 05 bře 2010, 16:53
Přístroj: 5800
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod ababckucku » 13 bře 2010, 10:29

shoj moc sem nepochopil upravu tech ini souboru napr. se mi libi jak ma to tlacitko B uprostred a zobrazi se kdyz na nej klikne menu vubec nwm jak to provest..?
Uživatelský avatar
pan_lukas
Donátor fóra
Příspěvky: 332
Registrován: 10 pro 2009, 10:39
Přístroj: NOKIA N8 GREEN
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod pan_lukas » 13 bře 2010, 12:53

ababckucku píše:shoj moc sem nepochopil upravu tech ini souboru napr. se mi libi jak ma to tlacitko B uprostred a zobrazi se kdyz na nej klikne menu vubec nwm jak to provest..?


pro to tlacitko sem nastavil to .ini takto

smažeš všech 6 souborů MBApplications jelikož chceš jen jeden(MENU)
takže tam dáš

[MBApplications]
0x101f4cd2 (pozor, je zde malá možnost, že se může lišit)

na a pak nastavení umístění kde to chceš mít, ja to dal dolu a to je

PortraitPosition = Rect(150, 580, 210, 640)

ty hodnoty jsou (první a třetí určuje velikost lišty, můžeš nechat původní, pokud chceš lištu přes celou šířku s jedným tlačítkem, nebo si ju oříznout jak já, údaje se můžou lišit!)

150 - počet pixelů od levého okraje (je to vlastně velikost lišty, když necháš 0, bude zbytečně od středu až do leva a zakryje Ti to nápis a funkci "telefon")

580 to je počet pixelů od horního okraje (nokia 5800 má 640 na vejšku)

210 počet pixelů od pravého okraje, kde 360 je pravý okraj (nokia 5800 má na šířku 360, takže pokud tam necháš 360, bude ta lišta od středu do prava zbytečně dlouhá, takže když to dáváme na střed z leva 150 tak musíme ubrat i z druhe strany - 360-150=210) Zaleží na velikosti ikony, mužeš to mít trošku jinak.

640 tato hodnota má být o 60 větší než hodnota druhá (580) mělo by to být výška baru.

No není to jednoduché? Super aplikace :twisted:
Uživatelský avatar
pan_lukas
Donátor fóra
Příspěvky: 332
Registrován: 10 pro 2009, 10:39
Přístroj: NOKIA N8 GREEN
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod pan_lukas » 13 bře 2010, 13:24

stejně sem nakonec použil aplikaci jen na "menu" a pak na icq, do lišty pro 4 ikony se mě už nevešlo :))

Obrázek
ababckucku
Člen fóra
Příspěvky: 29
Registrován: 05 bře 2010, 16:53
Přístroj: 5800
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod ababckucku » 13 bře 2010, 20:08

borec!!
diky
apol
Člen fóra
Příspěvky: 58
Registrován: 16 led 2010, 19:58
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: Homescreen Modding: Používáme aplikaci SmartWorkspace

Příspěvekod apol » 14 bře 2010, 20:02

musím mít haklý telefon??

Zpět na “Grafika pro Symbian 5th”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host