Skiny do SPB shell-nohack

Témata a tapety pro Symbian 5th s rozlišením 640x360pix, X6, N97, 5800, 5530, 5230 a další
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod maross.k » 24 led 2011, 21:33

Tady v záhlaví tématu mají zpracovány návody a když použiješ třeba překladač Google najdeš tam vše co potřebuješ.

Kód: Vybrat vše

http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=62815&start=1485
2Vbaits
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2011, 20:15
Přístroj: Nokia 5800, E90
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod 2Vbaits » 25 led 2011, 11:41

Ahoj všem, může mi někdo poradit, jak změním ten skin, stáhl jsem zde jeden skin, přesně ten android Windows 7, a extrahovanou složku jsem dal do C/others/SPBShell, ale bohužel mi to nejde změnit po restartu telefonu, telefon mám novej, tedy nehacklej, děkuji za případné rady,
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod maross.k » 25 led 2011, 13:13

Máš nainstalovanou aplikaci SPB Mobile Shell ? Myslím, že podle toho co píšeš asi né. Podívej se tady viewtopic.php?f=73&t=11297 a potom už ti to snad půjde.
EDIT: teď se dívám co máš za telefon ??? E90??
2Vbaits
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2011, 20:15
Přístroj: Nokia 5800, E90
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod 2Vbaits » 25 led 2011, 13:51

SPB mám nainstalován a telefon 5800
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod maross.k » 25 led 2011, 14:10

No tak by ti to mělo fungovat. Soubory s kocovkou .dat dej do složky E/others/SPBShell a restartni aplikaci a musí to fungovat.
2Vbaits
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2011, 20:15
Přístroj: Nokia 5800, E90
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod 2Vbaits » 25 led 2011, 14:33

jj, díky, dával jsem to do C a tam to nešlo, ale stejně mi tam nejde skin, chyba certifikátu,
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod maross.k » 25 led 2011, 14:38

Nevím něco děláš špatně. Certifikát bych pochopil u aplikace, ale skinu je to divné ??
2Vbaits
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2011, 20:15
Přístroj: Nokia 5800, E90
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod 2Vbaits » 25 led 2011, 14:43

extrahoval jsem tu složku se skinem do SPB, je tam složka SPBShell a tu jsem celou dal do E/others, po restartu Shell načetl tento skin, ale pozadí a ikonky jsou stejné jako před tím, dále jsou v té extrahované složce Android 2/Default) unsigned soubor sis, a dále W7_Font_instalation soubor sis, při instalaci těchto souborů to píše tu chybu,
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod maross.k » 25 led 2011, 15:26

No jo, tak takhle to je. Ve složce si nech jen ty soubory s příponou .dat. Tohle Android 2/Default) unsigned soubor sis bude asi motiv a je nepodepsaný proto ti to házelo chyba certifikátu. Jinak po spuštění SPB nemusíš hned vidět změnu pokud máš na ploše skin, který si neměnil. Přidrž prst třeba na hodinách a zvol změna skinu a uvidíš jestli máš v nabídce skin co si tam chtěl. To jsem uvedl jen příklad, protože hodiny si určitě měnil no a takhle si musíš nastavit ostatní skiny. Nemění se to automaticky jen nahráním skinú do SPBShell.
EDIT: Bylo tady toho napsáno hodně jak se co dělá, ale někdo to tady z vlákna vymazal, tak asi tak :(
2Vbaits
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 03 led 2011, 20:15
Přístroj: Nokia 5800, E90
Kontaktovat uživatele:

Re: Skiny do SPB shell-nohack

Příspěvekod 2Vbaits » 25 led 2011, 15:31

díky, nějak na to přicházím, dříve jsem to používal pod windows tak to nějak trochu znám, díky za pomoc.

Zpět na “Grafika pro Symbian 5th”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti