Stránka 2 z 2

Re: vNes n97

Napsal: 29 črc 2010, 22:33
od Zikoo
To: Mortis

Děláš něco špatně ;-) .. 1. Máš špatně napamováné tlačítko. 2. Nemáš vybranou aplikaci, pro kterou se má mapování použít. 3. VitrualKey ti neběží na pozdí. .. Tohle sou tak 3 možnosti, který mě napdaji.



To noki@5800XM

Funguje, ale budeš to muset hrát na WFVirtualKeyboard, když N5800 nemá hw klávesku.

Kód: Vybrat vše

http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f=73&t=3984

Re: vNes n97

Napsal: 26 srp 2010, 13:12
od willd3vill
Zdravim mam problem s tim :( kdyz zapnu virtual key dam treba load mode-custom mode 1 pak dam v menu Add pak yberu special key right soft key dam na p hodim na include mode nstavim tam vNes necham bezet na pozadi zapnu vnes nakou hru mackam p a nic zadny menu :( mohl b nekdo poradit prosim? maria sem paril v 8 a mit ho ted v mobilu to je bomba :)

Re: vNes n97

Napsal: 26 srp 2010, 14:24
od Zikoo
Pokud máš správně nastavený to mapování, tak ti pak ve hře po stisknutí "P" musí vyjet menu vNesu, nechápu to :/. Máš to mapování takhle: {RSK}=>{P} ?

Re: vNes n97

Napsal: 27 srp 2010, 06:49
od willd3vill
Zikoo píše:Pokud máš správně nastavený to mapování, tak ti pak ve hře po stisknutí "P" musí vyjet menu vNesu, nechápu to :/. Máš to mapování takhle: {RSK}=>{P} ?

jj mam to tak uz mi to jede dekuju mockrat :)

Re: vNes n97

Napsal: 29 srp 2010, 16:26
od focuswr
Dobry den mam problem s instalaci vNes a VirtualKey pise mi to špatny certifikat..........

Re: vNes n97

Napsal: 29 srp 2010, 16:44
od Evidence
Od toho tu je hledání !
viewtopic.php?f=94&t=6306

Re: vNes n97

Napsal: 16 dub 2011, 18:54
od daanik
Ahojte nevíte kde se stáhne nějaký normální Snake?? hledal jsem všude a buď to byla střílečka nebo nějáká čínská blbost..Díky za odpověd.

Re: vNes n97

Napsal: 16 dub 2011, 19:05
od rodrax
http://store.ovi.com/content/42261?clickSource=search
tady je za 30 kaček,ale je i na foru myslim...

Re: vNes n97

Napsal: 15 lis 2011, 08:32
od bouska.t
Hry fungují super. ale chtěl bych se zeptet ja vysvětlit Vnesu aby si pamatoval to nastavení tlačítek? vždy když ho vypnu tak musím pustit virtual key a nastavit celí nastavení znovu.