Stránka 2 z 2

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 17:16
od Norek3
Asi vím, kde je problém:
New game - rogue - tutorial yes - při nalezení itemu to spadne.
New game - mage - tutorial no - vše funguje (jen žere dost ram a občas se seká).

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 18:37
od jackki
ten zacatek mne pripomina dungeon hunter 2 HD a mohli by udelat 3 HD sem to videl na ipadu a je to pecka :)

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 11 úno 2012, 10:59
od bigbmw
Nejde mi to na cely display jako mas na obrazku nevite nekdo co stím ??? díky

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 12 úno 2012, 00:05
od Norek3
a) vypni virtuální klávesnici (nastavení, aplikace, instalované, nastavení suite)
b) před zapnutím a během loadů nech displej na šířku a nenakláněj ho, občas to blbne ...)