Stránka 1 z 2

Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 28 led 2012, 18:17
od FANTOM092
When the darkness awoke, evil flooded over the land of Gothicus. Uncover the mystery of the plot against your kingdom as you hack your way through large dungeons and ferocious monsters. Enjoy hours of excitement as you dive into the main story, accept side quests and collect innumerable items. Dungeon Hunter 3 is an epic adventure set in a dark fantasy world in the tradition of the most successful hack and slash RPGs.
* An immersive dark fantasy atmosphere thanks to isometric 3D graphics and stunning animations
* Deep character customization: Choose from 3 classes with 2 specialization paths each
* Over 100 items, weapons and pieces of armor to find or buy from the merchant
* Thrilling hack and slash gameplay full of real-time fights and a heavy dose of fun
* Don’t face evil alone; rally companions who will help you to save your world…and your soul
* The 5 faeries will help you in your epic mission by providing protection, power and advice
* Supplied by Stox
Výrobce : Gameloft / 2012


Download:

Kód: Vybrat vše

http://www.mediafire.com/?vd7z8q8c9sltxmi

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/86993/DungeonHunter3_Nokia_5800_UK_IGP_EU_TS_106.jar_2.26MB.html

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/12675472/dungeonhunter3-nokia-5800-uk-igp-eu-ts-106-jar


Video:

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 31 led 2012, 15:54
od Zeepo46
Nevypadá to špatně, už jsem myslel, že je to tu mrtvý...

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 04 úno 2012, 12:21
od Norek3
Hrál už někdo tuto hru? V 1. lvlu otevřu truhlu, vypadne z ní něco žlutého - seberu to. Objeví se mi menu na equipnutí postavy. A to je kámen úrazu, tu se mi telefon zasekne. Nepomáhá mi ani kliknout na auto - equip :(. Má někdo stejný problém?

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 04 úno 2012, 13:58
od anaya1979
mam stejny problem a je to skoda jelikoz hra je to skvela,pokud muzete tak poradte,predem diky

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 04 úno 2012, 16:48
od CriSpooN
Ja hraju v pohode. Uz jsem na lvlu 4 :)

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 12:28
od Norek3
Tak jsi tu truhlu asi vynechal :D. Jako ono se dá postoupit i dál ve hře, jenže nemít možnost měnit si brnění a zbraně ... ? Zkoušel jsem ten váček jen sebrat a hned dát zpět, ale zpáteční šipka jen problikla a to bylo vše :/.

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 12:50
od anaya1979
no to je asi jediny zpusob postupu dal,ale zamrzi to,mozna ze ofiko verze s tim problemy nema

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 13:07
od Norek3
Jj, i v tom gameplay truhlu vynechá (0:55).

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 14:14
od CriSpooN
Jo mozny je ze jsem ji nechal bejt. Ale eq si menit muzu jak je mi libo :)

Re: Dungeon Hunter 3 (Gameloft) J2ME

Napsal: 05 úno 2012, 15:21
od FANTOM092
Mne hra funguje normalne