Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Hry pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, C6, E7, X6, N97, 5800, 5530, 5230 a další
Pravidla fóra
Rozlišujte Symbian a Java v názvu: Název hry - java/symbian
Uživatelský avatar
vulkan66
Stříbrný člen
Příspěvky: 698
Registrován: 26 pro 2009, 15:24
Přístroj: 5530 XM----Diamond 2
Bydliště: Prague
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod vulkan66 » 01 bře 2010, 15:39

Supr, moc dik. Jinak pouzivam operu mobile a tam se da oznacit text. :D
Obrázek Obrázek
♥IN LOVE♥
Tomek.6
Stříbrný člen
Příspěvky: 570
Registrován: 08 bře 2009, 11:16
Přístroj: Oneplus One
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod Tomek.6 » 01 bře 2010, 22:03

Ok, já jenom kdyby jsi měl klasický tak ať se nemusíš namáhat přepisováním ;)
Obrázek
wbali
Člen fóra
Příspěvky: 22
Registrován: 29 pro 2009, 18:29
Přístroj: N 5530XM H@cked CFW
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod wbali » 16 bře 2010, 22:42

jen pár tipů pokud vám to nejede tak že to problikne dejte do e:\openttd\data všecny soubory z instalačky... vše rovnou do data... a poku vám čeština hlásí chybu fontu tak djděte podle návodu na první straně... a pak ten soubor .cfg dejde jen pro čtení...
5530 R@M
semo44
Člen fóra
Příspěvky: 22
Registrován: 13 dub 2010, 21:39
Přístroj: Nokia 5800
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod semo44 » 14 dub 2010, 15:52

Pro ty, kterým se neobjeví soubor, do kterého se píše na ten poslední řádek: nejdřív si tu hru jednou zahrajte a pak se tam ten soubor objeví
Mike232

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod Mike232 » 26 dub 2010, 15:39

hele lidi co s tim kdyz sem si tahnul to z ulozta a kdis jsi to chci spustit tak se mi to zacne nacitat a pak se mi to najednou ukonci???
Zvedák
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 22 bře 2010, 13:24
Přístroj: 5530
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod Zvedák » 01 kvě 2010, 17:43

zkus odinstalovat a znova nainstalovat podle navodu,krok za krokem,zatim s tim nikdo nemel problemy kdo to tak udelal,ja instaloval uz 2x a pohoda.
Uživatelský avatar
kmochr
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 10 srp 2009, 11:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod kmochr » 04 kvě 2010, 11:26

Ať hledám, jak hledám tak stále nemám el. koleje a el. lokomotivy, ač mi je to nabízí k přednostnímu užití. Funguje to někomu? díky
_/=-)+(-=\_
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 20 lis 2010, 18:03
Přístroj: Nokia N97 (22.0.110)
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod _/=-)+(-=\_ » 20 lis 2010, 18:17

Zdravím vás, mám zaujímavý problém. Dám novú hru, vygenerujem mapu 512x512 (alebo aj 256x256), začiatok 1950. Všetko ide úplne bez chyby. Po 1.1. roku 1960 mi TTD padá. Keď dám nahrať uloženú hru (uloženú v roku 1960), tak do 14 TTD dní zakaždým padne. Neviem si s tým dať rady. Skúšal som to na troch rôznych Nokiách N97 (22.0.110) a na každej robí to isté.
Nokia N97 Black 32GB (22.0.110) hack-ed + 16GB microSDHC
jasunariCZ
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 17 pro 2010, 18:29
Přístroj: N8-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod jasunariCZ » 17 pro 2010, 18:52

Zdravím,
mám dobrou zprávu pro majitele novinky od Nokie - N8. Bez problémů se mi na ní podařilo OpenTTD zprovoznit. V kombinaci s možností připojit k telefonu myš je hra velice dobře hratelná - pouze nelze využít funkci pravého tlačítka. Pokud se ještě využije možnosti připojení k TV nebo monitoru přes HDMI (což pravda není už moc mobilní), je hraní této hry požitkem :-)
Uživatelský avatar
freezer
Stříbrný člen
Příspěvky: 557
Registrován: 31 led 2010, 23:06
Přístroj: Nokia E52
Bydliště: Jičín
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika Transport Tycoon Deluxe pro S60v5.

Příspěvekod freezer » 17 pro 2010, 19:48

Možná pozdě, ale přikládám návod jak na to. Mě hra fungovala hned na první pokus. Snad vám to pomůže.

1. Stáhněte a naistalujte si tento soubor (openttd.sisx)

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/21097/openttd.sisx_3.53MB.html

2. Stáhněte a nainstalujte si tyto soubory (pips_nokia_1_3_SS.sis, ssl.sis, stdcpp.sis)

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/64445/pips_nokia_1_3_SS.sis_1.16MB.html
http://www.edisk.cz/stahni/12037/ssl.SIS_833.27KB.html
http://www.edisk.cz/stahni/75782/stdcpp.sis_219.36KB.html

3. Stáhněte, rozbalte a zkopírujte si soubory ze složky "TTD for Windows" do složky "E:/openttd/data" (je jich 81).

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/21300/TTD_for_Windows.rar_13.39MB.html

Přikládám i výpis souborů.

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/08299/81.txt_920B.html

4. Spusťte hru.

Tady jsou mé screenshoty:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Info: Zvolil jsem si jazyk "Czech" a hru mám česky (občas jsou špatně zobrazené háčky a čárky).
Obrázek

Zpět na “Hry pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů