Swype v češtině

Aplikace pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, X6, N97, 5800, 5530 další
Uživatelský avatar
krtas
Bronzový člen
Příspěvky: 222
Registrován: 04 čer 2010, 08:20
Přístroj: Lumia 920,Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod krtas » 24 zář 2011, 18:41

Dělá to čeština,jestli je někdo zaregistrovaný a píše na oficiální forum betalabs tak je zkuste informovat,je to nedoladěné.
Proky
Stříbrný člen
Příspěvky: 634
Registrován: 03 zář 2009, 08:03
Přístroj: Lumia 930 WP 8.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod Proky » 25 zář 2011, 10:59

A telefon jste po vymazani souboru restartovali? protoze me to bez problemu funguje. Na betalabs jsem psal, ale vzhledem k tomu, ze to delala i verze 1, tak to nevychytali ;)

Edit: takze odpoved od betalabs-o problemu vedi a snad jej i vyresi. Jinak doporucuji prepnout telefon do anglictiny a pak by nastaveni swype melo byt aktivni. Nebo je moznost vymazat ty soubory:
- Install Swype to mass memory or memory card
- Connect phone with PC in data transfer mode (mass storage)
- Go to memory where you installed Swype
- Go to resource folder
- Delete all files gsswypepluginrsc.rXX except gsswypepluginrsc.rsc
- Disconnect phone and enjoy!
MrRady
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 24 lis 2010, 23:31
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod MrRady » 03 říj 2011, 21:23

Zdravím všechny.

Chtěl požádat o pomoc či o radu. Téměř od samotného začátku existence aplikace Swype mi na první pokus (a nadále celou dobu bez problému) běhá na mé Nokii N8 (symbian Anna). Bohužel jen do okamžiku, kdy jsem se nechal zlákat novou verzí Swype 2 a zkusil jsem jí nainstalovat :-(

Problém spočívá v tom, že pokud nainstaluji tuto verzi 2 (konkrétně verzi 2.1.1332) a přidám češtinu (verze 1.0.20279, jelikož nová verze 2.0.27507_beta mi nejde v nastavení nastavit)...tak při psaní nové sms klávesnice trochu jakoby zmutuje - respektive písmenka jsou zřejmě větší než by měla být a několik krajních vpravo a především zcela dole jich chybí a nebo se překrývají!

Setkal se někdo z Vás s podobným problémem? Případně zná někdo jeho řešení?

Mimochodem je zajímavé že když přepnu na jakýkoliv jazyk (ano, možnost jít do nastavení mi funguje!), tak je vše ok, všechna písmenka jsou o něco menší a na správném místě :-)
Uživatelský avatar
Paffka
Bronzový člen
Příspěvky: 316
Registrován: 29 pro 2008, 17:33
Přístroj: Lumia 930 black
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod Paffka » 03 říj 2011, 21:50

A kde ti nejde ta nova CZ beta nastavit ? Odinstalujes starou verzi a mozna restart tel., nainstalujes novou, opet restart a pak nainstalujes novou CZ betu... Vse funguje jak ma :D
Lumia 820 black
MrRady
Návštěvník
Příspěvky: 2
Registrován: 24 lis 2010, 23:31
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod MrRady » 04 říj 2011, 13:41

Tak jsem udělal znovu kompletně veškeré kroky dle tvých rad - tedy odinstaloval jsou starou verzi Swype, restart, starou verzi CZ, restart...nainstaloval jsem Swype 2, restart, vše ok, nainstaloval jsem CZ jazyk, restart...a...zase jsou všechny ty písmenka větší než v ENG jazyce, tudíž se nevejdou na obrazovku :-(
Proky
Stříbrný člen
Příspěvky: 634
Registrován: 03 zář 2009, 08:03
Přístroj: Lumia 930 WP 8.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod Proky » 08 lis 2011, 09:59

Dnes vysla nova verze Swype. Ke stazeni na betalabs http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0
Mel by byt odstranen i problem s nastavenim, ktere padalo.
Vyrazne opravy:
Complete overhaul to the install / uninstall experience. Install to C:, SD Card, Mass Memory, etc, without a problem. (We still recommend you install to C)
Critical Settings crash has been fixed
Official Belle support
Thai and Vietnamese language support
Many small bug fixes thanks to our Beta tester
bulldozzer
Návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: 03 pro 2011, 23:23
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod bulldozzer » 03 pro 2011, 23:29

Stáhnul jsem z Nokia Labs swype 2.1 ( http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0 ) Swype jede jen v anglictine, i po doinstalovani CZ slovníku (SwypeCzechDictionary_20101222_beta.sisx) nejde přepnout na CZ. Ani nastojato ani na ležato. Píše "Open to Czech failed" Na Nokia Labs jiný slovník nevidím. Tady jsem na foru našel ještě jeden (SwypeCzechDictionary_v.1.0.20279.sisx) ale ten nejde ani nainstalovat - píše to že je určen pro jinou verzi swype. Můžete mi někdo helfnout? Dík.
N8, Anna
Uživatelský avatar
krtas
Bronzový člen
Příspěvky: 222
Registrován: 04 čer 2010, 08:20
Přístroj: Lumia 920,Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod krtas » 04 pro 2011, 21:47

Já mám taky stáhlou swype z betalabs i s češtinou z betalabs na své E7 (Anna) a jede mi to bez problémů,zkus odinstalovat všechny předešlé verze,nainstaluj znovu z betalabs a udělej restart.
skorpion,
Bronzový člen
Příspěvky: 405
Registrován: 27 led 2009, 21:47
Přístroj: Nokia N8- Belle
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod skorpion, » 18 pro 2011, 02:31

Přesně, odinstaluj vše, co se týká Swype, včetně slovníků. Potom z betalabs nainstaluj nejnovější verzi a až potom český slovník opět z betalabs. Mě to funguje bez problému.
iceman31
Člen fóra
Příspěvky: 20
Registrován: 01 úno 2011, 22:28
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Swype v češtině

Příspěvekod iceman31 » 09 úno 2012, 20:11

sorry ale najeko neviem najst ani cesky ani slovensky slovnik na swype na nokiabetalabs.... poradi niekto ?

Zpět na “Aplikace pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů