SymRDP

Aplikace pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, X6, N97, 5800, 5530 další
Uživatelský avatar
Jura
Bronzový člen
Příspěvky: 282
Registrován: 01 zář 2010, 05:50
Přístroj: E7, 5800, C5-03
Bydliště: Habartov
Kontaktovat uživatele:

SymRDP

Příspěvekod Jura » 14 bře 2011, 22:09

Aplikace která ovládá pc pomocí WIFI !!!!!!!

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/8292505/symrdp-sis




Neskoušeno
Pokud by byl někdo tak hodný a dal sem potom návod jak to vše nastavit, na videu to vypadalo dost složitě.
Obrázek
fplisek
Člen fóra
Příspěvky: 57
Registrován: 03 bře 2011, 11:38
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod fplisek » 14 bře 2011, 23:24

Tak to vypadá dost dobře, chtělo by to podrobnější návod, jak to nastavit, kdyby se to někomu podařilo, dejte vědět :)
Uživatelský avatar
inzaghi
Člen fóra
Příspěvky: 38
Registrován: 22 dub 2009, 20:43
Přístroj: Nokia 5530XM
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod inzaghi » 15 bře 2011, 00:02

ocertifikoval jsem, ale pri instalaci podpurne aplikace to hlasi chybu certifikatu, takze je asi potreba hack, takze to vyzkousejte nekdo jiny
Nokia 5530XM, FW32, 1320mAh
patras
Bronzový člen
Příspěvky: 382
Registrován: 07 pro 2008, 15:03
Přístroj: N8 + SGS II
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod patras » 15 bře 2011, 11:24

presneji se jedna o aplikaci Telexy Networks SymRPD v1.00.47 a slouzi k pripojeni ke vzdalene plose pocitace

a co je na tom nastaveni tezkyho normalni nastaveni ke vzdaleny plose ...
nastavis nazev relace, ip adresu pocitace a potom username a password uctu v pocitaci kterej ma povoleny pripojeni ke vzdaleny plose (druhym na tento pocitac, vlastnosti, vzdaleny pristup ... atd)
dale se nastavi pozadovany rozliseni a rezim pripojeni (normal nebo konzole), zvoli se pristupovej bod a je to :)

instaloval jsem aplikaci odtud a nainstalovala se bez problemu, dokonce je v cestine

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/19521/Telexy.Networks.SymRDP.v1.00.47.S60v5.SymbianOS9.4.Unsigned.Cracked-FoXPDA.sis_761.09KB.html


otestovano na win7 - vzdalena plocha nastavena na nizsi stupen zabezpeceni a bez problemu to funguje ...

(mam hack na n97)
NK3110-3210-6110-6210-6310-7650-7610-N80-N85-N73-N97-LGO2X-Samsung Galaxy S2
Uživatelský avatar
peto223
Stříbrný člen
Příspěvky: 586
Registrován: 12 bře 2010, 14:18
Přístroj: Nic
Bydliště: Kocúrkovo
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod peto223 » 15 bře 2011, 12:04

mne to nefunguje. neviem v com je problem. IP zadavam urcite dobre, vypise chybu transport channel open failure
I ❤ Top Gear


"Aké tažké to môže byť?" Jeremy Clarkson
Uživatelský avatar
Jura
Bronzový člen
Příspěvky: 282
Registrován: 01 zář 2010, 05:50
Přístroj: E7, 5800, C5-03
Bydliště: Habartov
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod Jura » 15 bře 2011, 12:26

někde sem viděl popsanej obrázek co, kam a jak nastavit, ale byl v Italštině tak sem se na to vybod. ;)
Obrázek
patras
Bronzový člen
Příspěvky: 382
Registrován: 07 pro 2008, 15:03
Přístroj: N8 + SGS II
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod patras » 15 bře 2011, 12:41

a mate vypnutej firewall v pocitaci ? ... nastaveny pripojeni na vzdalenou plochu ?
NK3110-3210-6110-6210-6310-7650-7610-N80-N85-N73-N97-LGO2X-Samsung Galaxy S2
Uživatelský avatar
peto223
Stříbrný člen
Příspěvky: 586
Registrován: 12 bře 2010, 14:18
Přístroj: Nic
Bydliště: Kocúrkovo
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod peto223 » 15 bře 2011, 12:58

ako nastavim propojenie na vzdialenu plochu?
no ina aplikacia mi bezi po vypnuty firewallu ale toto mi nefunguje, IP adresu davam 192.168.1.2, moze byt chyba v tom?

EDIT: nejde to nejak rozbehat bez vypnuteho firewallu?
I ❤ Top Gear


"Aké tažké to môže byť?" Jeremy Clarkson
Uživatelský avatar
razzzercze
Bronzový člen
Příspěvky: 289
Registrován: 03 lis 2010, 19:54
Přístroj: Nokia Lumia 920
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod razzzercze » 15 bře 2011, 13:43

mne to nak nefacha dam tam vse jak je na videu ale jen mi na tel ukaze chyba

a jak se dela ta vzdalena plocha pls
Přístroj:Nokia 5800 8GB
fplisek
Člen fóra
Příspěvky: 57
Registrován: 03 bře 2011, 11:38
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: SymRDP

Příspěvekod fplisek » 15 bře 2011, 16:10

Tak mě funguje, ani jsem nemusel ručně nastovovat, na komplu jsem povolil vzdálený přístup, v programu dal Síťové okolí, vybral moji WIFI, ukázalo mi to můj kompl, vybral jsem ho, dal nastavení a Vytvořit RDP připojení a je to. Jenže mám jiný problém, na komplu mám Uživatelské jméno s diakritikou, ale prográmek diakritiku neumí. Změnit uživatelské jméno na komplu je asi nemožný :(

Zpět na “Aplikace pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů