Widgety

Aplikace pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, X6, N97, 5800, 5530 další
Uživatelský avatar
tomtoylc
Pravidelný člen
Příspěvky: 178
Registrován: 16 kvě 2011, 22:17
Přístroj: N8,E66,(500)
Bydliště: SVK/CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod tomtoylc » 13 bře 2012, 01:30

tak widget gallery funguje
... ale našiel som nejakú neznámu app - Primary - na DM v téme ,,widgetu Gallery,,
... neviete čo by to mohlo byť :?:
Obrázek
Nokia N8 D.G. BELLE(H@ck)Obrázek
Uživatelský avatar
TomtomTeam
Zlatý člen
Příspěvky: 1466
Registrován: 29 črc 2009, 15:48
Přístroj: N70, C6-01, N900
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod TomtomTeam » 13 bře 2012, 07:35

Ano vím, přidá ti to druhý homescreen takže budeš mít celkem 12 ploch rozdělených po šesti a tím primary/secundary se mezi nimi přepínáš ;)
Můžete mi říkat Tome :)
Vytvořte si vlastního Meegona Přímo Tady
Uživatelský avatar
rzboril
Člen fóra
Příspěvky: 87
Registrován: 07 pro 2008, 18:15
Přístroj: L1520 RED
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod rzboril » 13 bře 2012, 23:38

Paffka píše:Nic se mazat nemelo... Jen pokud by nesel Skype, tak smazat ws32.dll. Jinak stacilo pri CZ verzi prepsat mif soubory v C/resource/app...

Ano při instalaci ne,ale já psal o odinstalování widgetu s bílýmy okraji a poté nainstalováním toho s průhlednými okraji. Nic nepomáhalo-mazat knihovny byla poslední možnost,ale stejně nepomohla.Až jak jsem psal...nainstalovat multilanguage widget.
Windows Phone 8.0
Uživatelský avatar
tomtoylc
Pravidelný člen
Příspěvky: 178
Registrován: 16 kvě 2011, 22:17
Přístroj: N8,E66,(500)
Bydliště: SVK/CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod tomtoylc » 14 bře 2012, 15:51

TomtomTeam píše:Ano vím, přidá ti to druhý homescreen takže budeš mít celkem 12 ploch rozdělených po šesti a tím primary/secundary se mezi nimi přepínáš ;)

nevíš ako sa sa volá ta app :?: ... nemožem to nájsť ... pozeral som to aj na DM ale bez výsledku
Nokia N8 D.G. BELLE(H@ck)Obrázek
Uživatelský avatar
TomtomTeam
Zlatý člen
Příspěvky: 1466
Registrován: 29 črc 2009, 15:48
Přístroj: N70, C6-01, N900
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod TomtomTeam » 14 bře 2012, 16:19

Nevím, jen vím co to dělá, ale já sám jsem to nikdy nepoužil ani to nehledal :)
Můžete mi říkat Tome :)
Vytvořte si vlastního Meegona Přímo Tady
Uživatelský avatar
Paffka
Bronzový člen
Příspěvky: 316
Registrován: 29 pro 2008, 17:33
Přístroj: Lumia 930 black
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod Paffka » 14 bře 2012, 17:02

Přímo na DM je odkaz i na OVI store a jméno aplikace...Tady to máš.

Kód: Vybrat vše

http://search.4shared.com/q/ACA/1/Dual-homescreens-widget-v1.00-S60Point.com
Lumia 820 black
Uživatelský avatar
znt
Stříbrný člen
Příspěvky: 525
Registrován: 05 úno 2009, 20:09
Přístroj: iPhone 8 plus
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod znt » 14 bře 2012, 17:06

Co je to za motiv na obrázku co jsem dal tomtoylc?
N3210>N3410>N6600>N6230i>N5800>N8>N9>iNew v3>OnePlus X
Uživatelský avatar
tomtoylc
Pravidelný člen
Příspěvky: 178
Registrován: 16 kvě 2011, 22:17
Přístroj: N8,E66,(500)
Bydliště: SVK/CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod tomtoylc » 14 bře 2012, 19:01

Paffka ...thanks ;) ... odkúšané , funguje akurát mailovú schránku (widget) treba vždy vybrat
znt - old Paper pro by IND190
Nokia N8 D.G. BELLE(H@ck)Obrázek
bestver
Člen fóra
Příspěvky: 49
Registrován: 17 čer 2011, 07:33
Přístroj: C6-01
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod bestver » 15 bře 2012, 09:25

maross.k píše:Pokud už máš nainstalované nějaké hodiny, tak nejdřív musíš odinstalovat co tam máš a potom nainstalovat co chceš... Můžeš mít nainstalovanou vždy jen jednu verzi hodin a potom restart telefonu.


Mám prosbu. Aby mi tyto hodiny fungovaly, musím vymazat přesně který soubor? Prosím o cestu a název. Nerada bych vymyzala něco špatně
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: Widgety

Příspěvekod maross.k » 15 bře 2012, 11:26

Pokud sis neinstalovala žádné jiné hodiny, tak nemusíš mazat nic. Jestli už máš nějaké hodiny třeba tady z vlákna... Tak najedeš nastavení-->instalace-->nainstalované a tam je najdeš většinou se jmenují Digital clock, ale můžou se jmenovat i jinak a dáš odinstalovat. Potom nainstaluješ hodiny jaké chceš a dáš restart telefonu. Musíš mít i hack telefonu a to snad máš.

Zpět na “Aplikace pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů