Stránka 3 z 5

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 21 bře 2012, 17:35
od FeReT
Pali díky, opraveno mimo otázky restartovat? Protože ta je v exe souboru.

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 21 bře 2012, 18:22
od Pali
Tak ešte stále chýba na Ľavé umiestnenie mäkčeň :D
Lavé umiestnenie - Ľavé umiestnenie
A pri tej otázke "Restartovat" by malo byť "Reštartovať", ale to som si ani nevšimol, lebo to tlačidlo nemám nabindované, ja používam jas a Batéria/Úsporný režim.

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 21 bře 2012, 20:45
od hanni
Tak táto verzia (ale iba anglická), už funguje korektne a všetky bugy sú preč. CZ-SK verzia od FeReTa mi po inštalácii ani nešla spustiť.

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 21 bře 2012, 23:13
od Paffka
Verze od FeReTa funguje naprosto bez chyby už po prvním nainstalování... :D :D :D

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 22 bře 2012, 20:21
od mr.SM
Jura píše:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=60611.0

Tohle mi přijde lepší, ale nějak mi to nechce fungovat :D


Ale jde to, me to funguje, jen se drz navodu... a pak musis prepsat soubor C:\private\200159c0\themes\271012080\270513751\536999042\2.0\sources\1
a dat to do 25 pres explorer. Mam to od zacatku...

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 27 bře 2012, 10:12
od william_netbox
Ahojda, tak musím potvrdit, že přeložená verze od Fereta opravdu nejde spustit . Aplikace pouze problikne a konec. Testováno na přístroji po trojhmatu. Originální verze jde bez problémů. Mrknu se na překlad a kdyžtak Vám sem hodím přeložené verze ode mě a Devila1995:)

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 27 bře 2012, 10:25
od renek
Zvláštní, že mě funguje bez problémů přeložená verze.

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 27 bře 2012, 10:38
od william_netbox
Nevím je to možná tím že Feret dává do svého CFW prvky na UDA, takže to třeba půjde Vám co máte tento CFW od něho, nebo origo FW s UDA. Ale je divný, že na přístroji po trojhmatu to opravdu nejde...

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 27 bře 2012, 10:42
od wirer
neviem noo, pretože na mojom vlastnom CFW to ide...na v1.1, kde je na UDA len pár obrázkov a ináč komplet premazané :roll: ale asi to bude tým, že som to vložil priamo do ROFS2 (možno aj kvôli tomu mi štrajkuje autoštart, pretože na Z-ko nevie systém zapisovať) :?

Re: Lantern Soft Extra Buttons

Napsal: 27 bře 2012, 10:50
od william_netbox
Hmm tak mi to nedalo, vzal jsem druhou E7 flashl origo FW s UDA (vložen pouze instalserver) a aplikace jde, po trojhmatu bohužel. Pouze blikne a šlus... Takže babo raď :) Není důvod to tu ovšem nějak pitvat já jen, že mi prostě nešla a nebyl jsem tu sám, tak jsem to jen potvrdil. Teď mám udělaný svůj cz překlad a jde to, více to řešit nemusím...