Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Aplikace pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, X6, N97, 5800, 5530 další
Uživatelský avatar
holi-cz
Zlatý člen
Příspěvky: 1225
Registrován: 21 říj 2009, 21:15
Přístroj: C6-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Příspěvekod holi-cz » 27 dub 2010, 18:34

jo jo ... dík alfatore :)
Uživatelský avatar
Alfator007
Zlatý člen
Příspěvky: 968
Registrován: 27 pro 2009, 12:46
Přístroj: SG Note a N97
Bydliště: planeta země
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Příspěvekod Alfator007 » 07 kvě 2010, 11:18

No, tak Vodafon nam predelal Vodafone park a me pres aplikaci Oskarek nejdou do Vodafonu odesilat sms! Taky Vam to nefunguje?
Heslo k uploadům:Alfator007.ForumNo.net
zilas
Člen fóra
Příspěvky: 58
Registrován: 01 pro 2009, 09:34
Přístroj: n97 mini
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Příspěvekod zilas » 07 kvě 2010, 13:35

Ted jsem to zkoušel a funguje mi to ;-)
N97 mini garnet
CFW 11.0.110 v5.0F by FeReT
Uživatelský avatar
Alfator007
Zlatý člen
Příspěvky: 968
Registrován: 27 pro 2009, 12:46
Přístroj: SG Note a N97
Bydliště: planeta země
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Příspěvekod Alfator007 » 07 kvě 2010, 14:35

A ses zaregistrovanej na Vodafone parku a posilas to pres nej, nebo se vyplnujes s kodem?
Heslo k uploadům:Alfator007.ForumNo.net
zilas
Člen fóra
Příspěvky: 58
Registrován: 01 pro 2009, 09:34
Přístroj: n97 mini
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Příspěvekod zilas » 07 kvě 2010, 16:09

no mam tam registraci navic mam vodafone jako sveho operatora.
N97 mini garnet
CFW 11.0.110 v5.0F by FeReT
Uživatelský avatar
Alfator007
Zlatý člen
Příspěvky: 968
Registrován: 27 pro 2009, 12:46
Přístroj: SG Note a N97
Bydliště: planeta země
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek pro posilani sms full display Java UPDATE

Příspěvekod Alfator007 » 07 kvě 2010, 17:43

Tet uz mi to zaclo taky fungovat. Vodafon mel nekde problem.
Edit2: Stava se vam taky, ze chcete psat sms a nejdou psat pismenka a cisla a musite pozavirat veci bezici na pozadi? Me to dela celkem casto a to mam neustale 45Mb volne ram a 51Mb volneho mista na disku C. A obcas musim take ukoncit Slicka(ICQ klient) a az pak jde psat. Vecinou nemam nic spusteneho na pozadi, jen toho Slicka, docela me to stve :cry:
Heslo k uploadům:Alfator007.ForumNo.net
Chimera
Člen fóra
Příspěvky: 47
Registrován: 20 kvě 2009, 22:48
Přístroj: Tube
Kontaktovat uživatele:

Oskarek - problem s WiFi

Příspěvekod Chimera » 31 kvě 2010, 20:28

Dobrý den, mám již delší čas problém s legálně koupenou verzí Oskárku v 8.01.00. Problém je v tom, že když chci SMS odeslat přes WiFi co mam doma, aplikace se pokouší o komunikaci se serverem, ale vždy marně. Vyplivne to klasickou hlášku jako byste aplikaci zakázali přístup k internetu. Tak tomu u mě samozřejmě není, WiFi mám nadefinovanou pod prioritou 1. Přes tutéž WiFi v tom samém telefonu procházení např. webu nebo jiné aplikace vyžadující přoipojení k internetu fungují. V nastavení suite pro Oskárka mám také nastavenou moji WiFi... Pokud to přehodim za GPRS mého operátora, funguje korektně. Můžete mi poradit, v čem je chyba?

Co jsem již zkoušel než jsem sem napsal:
* hard-reset telefonu
* smazání WiFi ze seznamu v telefonu
* zrušení a změnu WPA hesla na routeru
* reset routeru
* reinstalace Oskarka

Už si fakt nevím rady! :(
Naposledy upravil(a) šulda dne 02 čer 2010, 12:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto ze sólo vlákna
5800XM; FW51.0.006
Uživatelský avatar
holi-cz
Zlatý člen
Příspěvky: 1225
Registrován: 21 říj 2009, 21:15
Přístroj: C6-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek - problem s WiFi

Příspěvekod holi-cz » 31 kvě 2010, 22:11

Tak rači založíš celé nové vlákno .. :roll:
a ted k věci:to jsem nevyčetl jestli jsi zkoušel. možná jo, ale jen pokus. Připoj Wifi a pak teprve zapni oskarka ...
Chimera
Člen fóra
Příspěvky: 47
Registrován: 20 kvě 2009, 22:48
Přístroj: Tube
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek - problem s WiFi

Příspěvekod Chimera » 01 čer 2010, 07:04

To jsem zkoušel... nejde to. Myslím že je na místě ještě říct, že to přestalo fungovat tuším od osmé verze. Předtím to fungovalo tak jak má, v nastavení se nikde nic neměnilo, ani v routeru, ani nikde jinde. Zkusil jsem nejdřív napsat sem, ale pokud tady nebude nikdo vědět, budu muset kontaktovat autora. Myslím si ale, že přeci jenom bude chyba někde v telefonu :cry:
5800XM; FW51.0.006
zajda888
Bronzový člen
Příspěvky: 477
Registrován: 24 črc 2009, 21:55
Přístroj: E7,5800
Bydliště: Valmez
Kontaktovat uživatele:

Re: Oskarek - problem s WiFi

Příspěvekod zajda888 » 01 čer 2010, 09:40

Já osobně už jsem vyléčený z toho,abych si stahoval neustále nové a novější verze různých aplikací,protože vylepšení jsou vesměs nepatrná.Pokud mi něco funguje,neměním.Oskárka mám tuším verzi 6 a nemám problém.Ne vše,co je nové,je dobré.

Zpět na “Aplikace pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů