SPB Software Weather -počasí

Aplikace pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, X6, N97, 5800, 5530 další
cardi
Bronzový člen
Příspěvky: 369
Registrován: 25 srp 2010, 19:11
Přístroj: S4
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod cardi » 04 dub 2011, 19:07

Me tato apl. pocasi fici v poho na N8čce jako widg. na dom. obr. nvm kde je problem hosi :X
Uživatelský avatar
maross.k
Donátor fóra
Příspěvky: 1079
Registrován: 05 čer 2010, 12:22
Přístroj: Samsung S10+
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod maross.k » 04 dub 2011, 19:14

cardi: mě to udělalo zoom na jiných widgetech podívej se na stranu 13. Potom jsem musel dělat restset přes 7370.
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Radas » 04 dub 2011, 19:30

egee píše:Ano funguje, stažena trial z

Kód: Vybrat vše

http://spb.com/products/weather/
a vložen kód .. viz předchozí můj příspěvek

Tak jsem to rozjel i na mé E7 :lol:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Taborsky
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 29 lis 2010, 22:23
Přístroj: Nokia N8
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Taborsky » 05 dub 2011, 00:16

Můžete prosím někdo poradit, kam se vkládá na N8 ten aktivační klíč do trial verze? děkuji!
sometimes
Pravidelný člen
Příspěvky: 139
Registrován: 13 led 2011, 22:20
Přístroj: _

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod sometimes » 14 dub 2011, 20:46

Mám problém v SPB weather nastavím Ostravu, ale na widgetu mám pořád Pardubice. viz screeny

Kód: Vybrat vše

http://img25.imageshack.us/i/screen000001.jpg/

Kód: Vybrat vše

http://img851.imageshack.us/i/screen000002.jpg/


Nějaké nápady na řešení?
Uživatelský avatar
Radas
Bronzový člen
Příspěvky: 407
Registrován: 04 čer 2009, 17:21
Přístroj: Nokia E7
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Radas » 14 dub 2011, 21:10

Mě to funguje musíš klikni na počasí pak ozubene kolo(nastaveni)poté Add City a napiš Ostrava ona se Ti ukáže jako [cz]Ostrava na tu klikni a je to :lol:
Nokia E7-Symbian Belle hack Norton Security
Uživatelský avatar
egee
Zlatý člen
Příspěvky: 1170
Registrován: 25 srp 2009, 10:46
Přístroj: N8 byla, S 4 je
Bydliště: Praha

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod egee » 15 dub 2011, 11:45

sometimes píše:Mám problém v SPB weather nastavím Ostravu, ale na widgetu mám pořád Pardubice. viz screeny

Kód: Vybrat vše

http://img25.imageshack.us/i/screen000001.jpg/

Kód: Vybrat vše

http://img851.imageshack.us/i/screen000002.jpg/


Nějaké nápady na řešení?



jak dát město na displ. ( kdyby si projel téma od začátku , našel bys toto )
náhledy snad napoví :
Obrázek Obrázek

vybereme požadované město / ne podle GPS

Obrázek Obrázek
sometimes
Pravidelný člen
Příspěvky: 139
Registrován: 13 led 2011, 22:20
Přístroj: _

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod sometimes » 15 dub 2011, 14:18

Problém je v tom, že jediné město, které mám nastaveno je Ostrava

Kód: Vybrat vše

http://img840.imageshack.us/i/screen000004.jpg/

Mám nainstalovanou nejvyšší verzi ze stránek SPB, ale i přesto mi tam chybí město na displeji
cardi
Bronzový člen
Příspěvky: 369
Registrován: 25 srp 2010, 19:11
Přístroj: S4
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod cardi » 15 dub 2011, 14:32

skus restart founu ale melo by to bezet normalne zajimave :/
sometimes
Pravidelný člen
Příspěvky: 139
Registrován: 13 led 2011, 22:20
Přístroj: _

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod sometimes » 15 dub 2011, 14:45

bohužel restart a následné přidání widgetu s počasím nepomohl, pořád tam mám pardubice a nevím kde se vzaly.
Ještě mě napadlo, nemůže být problém v tom, že mám CFW Gorilla Boost v1,5? Třeba obsahuje nějakou chybu, nebo já nevím co...

Zpět na “Aplikace pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů