SPB Software Weather -počasí

Aplikace pro dotykový displej s rozlišením 640x360pix, Nokia N8, X6, N97, 5800, 5530 další
Uživatelský avatar
egee
Zlatý člen
Příspěvky: 1170
Registrován: 25 srp 2009, 10:46
Přístroj: N8 byla, S 4 je
Bydliště: Praha

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod egee » 01 lis 2011, 10:50

A při prvním nastavení - vybral sis konkrétní město ?

Obrázek Obrázek

Decathlon nevšiml sis příspěvku před tvým ? Majitel C7 píše že mu to funguje , napiš mu sz ....

Pred tim nez ji budes chtit dat na plochu ji musis spustit a stahnout data pocasi. Pak jiste bude fungovat
Smith10
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 29 led 2011, 19:41
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Smith10 » 01 lis 2011, 17:46

Díky za reakci a grafické upozornění,ale koukni na printscreen z mé aplikace...tu položku "Home screen city" tam prostě nemám, ať už nainstaluji SPB weather z jakéhokoliv odkazu v tomto tématu uvedém a zkouším jakékoliv triky zde uvedené (zapnutí/vypnutí/instalace na C:/update počasí/....)
Přílohy
sc003.jpg
sc003.jpg (25.27 KiB) Zobrazeno 821 x
Uživatelský avatar
Mijo
Člen fóra
Příspěvky: 56
Registrován: 16 čer 2011, 21:37
Přístroj: N8
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Mijo » 01 lis 2011, 19:57

a zkousel jsi si nejake mesto pridat? jestli tam nemas zadne zadane, tak se ti to nebude zobrazovat

mesto pridas "Add City"
Smith10
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 29 led 2011, 19:41
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Smith10 » 01 lis 2011, 20:45

Ano, mam tam 4 města...ta aplikace Ti ani nedovolí aby tam žádné město nebylo, vždy tam alespoň jedno stejně musíš mít. Tu aplikaci mam na mobilu asi 2 měsíce, vše normálně funguje...jen mě prostě zaráží, že ta položka " Home screen city" tam není a jako widget to nejde.

...ještě mě napadlo, když vidím že máš nokii C7 - schválně mě sem hoď link verze, kterou máš v mobilu ty a bez problémů Ti jde jako widget...já si ji ocertifikuju a naistaluju a třeba pak budu konečně spokojený ;)

...takže nový poznatek...ze stránek http://spb.com/symbian-software/weather/download.html jsem si stáhl jejich Trial verzi ...a najednou vše funguje jak má ( viz. printsreen) .... ale nefunguje mi ani jedna verze tohoto programu zde v tomto tématu nabízená - položka "Home screen city" ani v jedné na mé C7 není...tak by mě zajímalo kde je zakopaný pes??? :lol:
Přílohy
SPB.jpg
SPB.jpg (58.66 KiB) Zobrazeno 783 x
Uživatelský avatar
Paffka
Bronzový člen
Příspěvky: 316
Registrován: 29 pro 2008, 17:33
Přístroj: Lumia 930 black
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Paffka » 01 lis 2011, 21:30

No vidíš, problém vyřešen. Stačí zaregistrovat a máš full verzi :lol: :lol: :lol:
Lumia 820 black
Smith10
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 29 led 2011, 19:41
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Smith10 » 01 lis 2011, 21:42

mě jen štve, že tady každý píše jak mu to frčí a mě to nejde :lol: ...a jakmile zde napíšeš, že to nejde, tak je oheň na střeše a člověk vypadá jako by ani neuměl zapnout mobil :P
Přílohy
SPB 1.jpg
SPB 1.jpg (45.06 KiB) Zobrazeno 777 x
Uživatelský avatar
egee
Zlatý člen
Příspěvky: 1170
Registrován: 25 srp 2009, 10:46
Přístroj: N8 byla, S 4 je
Bydliště: Praha

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod egee » 01 lis 2011, 22:08

oheň není na střeše . stačí číst - i to jak a čím registrovat že ... vše tady je ... lépe je napsat nejde mi to , než kouknout na ofic stránky sosnout verzi co je tam a tady najít případně klíč ... a rady ....
Napsal si to hezky člověk vypadá jako by ani neuměl zapnout mobil jsou tady tací co neotevřeli manuál svými dotazy zahcují fórum , jen proto že jsou líní si něco přečíst , proč to píšu ? Nejsem tady první den , otázky se opakuji vždy s novým majitelem telefonu ... Co by on četl návod , když mu tady nějaký vůl rád odpoví , neber si to osobně - je to prostě tak .
Uživatelský avatar
egee
Zlatý člen
Příspěvky: 1170
Registrován: 25 srp 2009, 10:46
Přístroj: N8 byla, S 4 je
Bydliště: Praha

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod egee » 01 lis 2011, 22:11

Smith10 píše:mě jen štve, že tady každý píše jak mu to frčí a mě to nejde :lol: ...a jakmile zde napíšeš, že to nejde, tak je oheň na střeše a člověk vypadá jako by ani neuměl zapnout mobil :P

Smith10
kamarádovi jsem z flešky nainstaloval tuto aplikaci - restartoval mobil - nastavil město - aktualizoval počasí - nastavil město na plochu cca 5 minut to vše trvalo ....
Smith10
Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 29 led 2011, 19:41
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod Smith10 » 01 lis 2011, 22:42

egee: nechci se s Tebou přít...mě jen zajímalo, proč ve verzi SPB (i v tom českém překladu) co zde uvádíš nemám tu položku "home screen city" ? Protože každému, kdo se ptal jak to dát na widget jsi dobře poradil + graficky ukázal...ale mě to tu položku "home screen city" nikdy neukázalo...
Uživatelský avatar
egee
Zlatý člen
Příspěvky: 1170
Registrován: 25 srp 2009, 10:46
Přístroj: N8 byla, S 4 je
Bydliště: Praha

Re: SPB Software Weather -počasí

Příspěvekod egee » 01 lis 2011, 22:52

Nepři se , když to funguje jiným a drželi se postupu - nainstaloval tuto aplikaci ( popř.dal reg kód ) - restartoval mobil - nastavil město - aktualizoval počasí - nastavil město na plochu ....
Položka se ukáže jak jsi tady taky četl
Pred tim nez ji budes chtit dat na plochu ji musis spustit a stahnout data pocasi.

Tak je asi problém jinde .

Kód: Vybrat vše

http://www.spbsoftwarehouse.com/symbian-software/weather/

registrace

Kód: Vybrat vše

6V45-T8AU-4RYK

Zpět na “Aplikace pro Symbian 5th a Symbian^3”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů