Stránka 19 z 22

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 10:50
od egee
A při prvním nastavení - vybral sis konkrétní město ?

Obrázek Obrázek

Decathlon nevšiml sis příspěvku před tvým ? Majitel C7 píše že mu to funguje , napiš mu sz ....

Pred tim nez ji budes chtit dat na plochu ji musis spustit a stahnout data pocasi. Pak jiste bude fungovat

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 17:46
od Smith10
Díky za reakci a grafické upozornění,ale koukni na printscreen z mé aplikace...tu položku "Home screen city" tam prostě nemám, ať už nainstaluji SPB weather z jakéhokoliv odkazu v tomto tématu uvedém a zkouším jakékoliv triky zde uvedené (zapnutí/vypnutí/instalace na C:/update počasí/....)

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 19:57
od Mijo
a zkousel jsi si nejake mesto pridat? jestli tam nemas zadne zadane, tak se ti to nebude zobrazovat

mesto pridas "Add City"

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 20:45
od Smith10
Ano, mam tam 4 města...ta aplikace Ti ani nedovolí aby tam žádné město nebylo, vždy tam alespoň jedno stejně musíš mít. Tu aplikaci mam na mobilu asi 2 měsíce, vše normálně funguje...jen mě prostě zaráží, že ta položka " Home screen city" tam není a jako widget to nejde.

...ještě mě napadlo, když vidím že máš nokii C7 - schválně mě sem hoď link verze, kterou máš v mobilu ty a bez problémů Ti jde jako widget...já si ji ocertifikuju a naistaluju a třeba pak budu konečně spokojený ;)

...takže nový poznatek...ze stránek http://spb.com/symbian-software/weather/download.html jsem si stáhl jejich Trial verzi ...a najednou vše funguje jak má ( viz. printsreen) .... ale nefunguje mi ani jedna verze tohoto programu zde v tomto tématu nabízená - položka "Home screen city" ani v jedné na mé C7 není...tak by mě zajímalo kde je zakopaný pes??? :lol:

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 21:30
od Paffka
No vidíš, problém vyřešen. Stačí zaregistrovat a máš full verzi :lol: :lol: :lol:

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 21:42
od Smith10
mě jen štve, že tady každý píše jak mu to frčí a mě to nejde :lol: ...a jakmile zde napíšeš, že to nejde, tak je oheň na střeše a člověk vypadá jako by ani neuměl zapnout mobil :P

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 22:08
od egee
oheň není na střeše . stačí číst - i to jak a čím registrovat že ... vše tady je ... lépe je napsat nejde mi to , než kouknout na ofic stránky sosnout verzi co je tam a tady najít případně klíč ... a rady ....
Napsal si to hezky člověk vypadá jako by ani neuměl zapnout mobil jsou tady tací co neotevřeli manuál svými dotazy zahcují fórum , jen proto že jsou líní si něco přečíst , proč to píšu ? Nejsem tady první den , otázky se opakuji vždy s novým majitelem telefonu ... Co by on četl návod , když mu tady nějaký vůl rád odpoví , neber si to osobně - je to prostě tak .

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 22:11
od egee
Smith10 píše:mě jen štve, že tady každý píše jak mu to frčí a mě to nejde :lol: ...a jakmile zde napíšeš, že to nejde, tak je oheň na střeše a člověk vypadá jako by ani neuměl zapnout mobil :P

Smith10
kamarádovi jsem z flešky nainstaloval tuto aplikaci - restartoval mobil - nastavil město - aktualizoval počasí - nastavil město na plochu cca 5 minut to vše trvalo ....

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 22:42
od Smith10
egee: nechci se s Tebou přít...mě jen zajímalo, proč ve verzi SPB (i v tom českém překladu) co zde uvádíš nemám tu položku "home screen city" ? Protože každému, kdo se ptal jak to dát na widget jsi dobře poradil + graficky ukázal...ale mě to tu položku "home screen city" nikdy neukázalo...

Re: SPB Software Weather -počasí

Napsal: 01 lis 2011, 22:52
od egee
Nepři se , když to funguje jiným a drželi se postupu - nainstaloval tuto aplikaci ( popř.dal reg kód ) - restartoval mobil - nastavil město - aktualizoval počasí - nastavil město na plochu ....
Položka se ukáže jak jsi tady taky četl
Pred tim nez ji budes chtit dat na plochu ji musis spustit a stahnout data pocasi.

Tak je asi problém jinde .

Kód: Vybrat vše

http://www.spbsoftwarehouse.com/symbian-software/weather/

registrace

Kód: Vybrat vše

6V45-T8AU-4RYK