Stránka 4 z 6

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 16 kvě 2010, 07:45
od jofko25
Tak som si ten mobil hackol a je uz nemusim certifikovat

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 16 kvě 2010, 08:20
od Scofield
Mne to funguje

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 17 kvě 2010, 17:13
od taurian
[quote="Alfator007"]To patras: hack a kosmetika? Clovece, vubec nevis o co prichazis! Doporucuju jit do CFW a ne jen z kosmetickych duvodu ale protoze se ti vyrazne zrychli telefon a mimo jine si budes moct nainstalovat vse bez certifikatu! A myslim ze telefon mame zatim vsichni v zaruce, tak dlouho na trhu jeste neni!

BLBOST !!!
Mam hack FW 50 a uz se mi nekolikrat stalo, ze mi tel. hodil hlasku (propadly certifikat), musel jsem certifikovat, takze hack jako takovy - ze se nemusi certifikovat je k nicemu !!!
Ano rychlost tel. je hodne vyrazna, ale jinak v hacku nevidim nic pozitivniho !!! :lol:

zalandar: no po prozkoumání tam tada určtě něco pozitivního najdu. :-)

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 17 kvě 2010, 18:32
od zalandar
taurian píše:Ano rychlost tel. je hodne vyrazna, ale jinak v hacku nevidim nic pozitivniho !!! :lol:

Tak to si asi slepej

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 17 kvě 2010, 20:32
od ruincz
Hele možná pomůže nevim možná je to blbá rada , ale zkuste to nainstalovat na paměť telefonu jestli ste to neudělali.

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 17 kvě 2010, 23:33
od Danica
nainstalovano jak na pamet telefonu tak na kartu a nic :-(

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 18 kvě 2010, 21:09
od hollywood.2
Funguje na N 5800,ale nejde čeština.

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 18 kvě 2010, 21:47
od semo44
Prosím, nekoukl byste se, někdo v mobilech zběhlý, na to a vysvětlil proč někomu to funguje a někomu ne?

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 19 kvě 2010, 15:40
od lachimalaif
5800 fw 50.. Homescreen nainstalovan, avšak nefunkční. Nenastaví se. (Instal do paměti telefonu)

Re: Orange Homescreen no hack

Napsal: 19 kvě 2010, 17:17
od stanislavek
Už přesně nevím,jak se mi to podařilo zprovoznit,ale musel jsem k tomu nainstalovat ještě Vodafone Home screen a pak už to běželo bez problémů..Akorát zase nefungoval ten screen od Vodafonu..Zkuste to někdo,možná se Vám to podaří