Problémy s 5800

Lovení pokladů v přírodě s GPS
Uživatelský avatar
Dolik
Pravidelný člen
Příspěvky: 191
Registrován: 02 pro 2008, 18:48
Přístroj: N8
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod Dolik » 13 pro 2009, 21:16

Tak to nepomohlo, odinstalovala jsem původní verzi a nainstalovala ze stránek co jsi mi uvedl a pořád mi to hází: Omlouváme se, ale v programu nastala neočekávaná chyba. Prosím nahlšte tuto chybu na support@locify.com nebo ......budeme se snažit problém odstranit. Dřív ta apl. tuot hlášku hazela, ale po chvíli zkoušení přeci jen naskočila.

Nevím, ale já ji jen odinstaloval, jestli jsem neměla taky vymazat i s karty tu složku locify.

Tak mi to nedalo a napsala jsem tam tak jsme společně vyřešili, pro ostatní zde napíšu jak při spuštění aplikace dát možnosti-služba- aktualizovat.
Co slyším, to zapomenu. Co vidím, si pamatuji. Co si vyzkouším, tomu rozumím.
Uživatelský avatar
TomtomTeam
Zlatý člen
Příspěvky: 1466
Registrován: 29 črc 2009, 15:48
Přístroj: N70, C6-01, N900
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod TomtomTeam » 07 úno 2010, 23:33

ja pouzivam aplikaci poloha primo v telefonu protoze ma prime spojeni s ovi mapama, a taky to ze nemusim prepisovat kese (pres jeden program stahnu kese z okoli mista kam pojedu ulozim a soubor spustim v telefonu pak to nabidne kopirovani do ulozenych mist) zatim jsem spokojeny
Můžete mi říkat Tome :)
Vytvořte si vlastního Meegona Přímo Tady
noki

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod noki » 03 bře 2010, 18:25

tomtomteam: ty používáš nokia mapy? A jakou verzi, já si hloupě upgradnul founa a ty nový v.3.xx se mi zdají nepoužitelný. Zkoušel jsem v terénu a pokud je blízko silnice (do 150m) tak odmítá ukázat přesnou polohu :-(
Uživatelský avatar
polas
VIP člen
Příspěvky: 1702
Registrován: 17 říj 2008, 07:34
Přístroj: Nokia Lumia 520
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod polas » 03 bře 2010, 18:32

Já používám Nokia mapy 2..
M.
noki

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod noki » 03 bře 2010, 18:44

já bych taky používal, kdybych neexperimentoval, teď už se mi je nepodařili vrátit zpět. Vůbec nechápu proč tam něco takovýho přidali, k čemu to je.
Uživatelský avatar
ajne
Stříbrný člen
Příspěvky: 700
Registrován: 28 úno 2009, 15:11
Přístroj: Nokia 5800XM
Bydliště: Podkrkonošské městečko :-)
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod ajne » 03 bře 2010, 20:48

Mám verzi OviMaps 3.03 a teď o víkendu jsem zkoušel lovit a paráda. Absolutní nadšení. Šlo to líp, než jsem čekal. :)
Nokia 5800 XM red + 8GBmSD

Potřebujete radu? Pište SZ!!! :-)
Tomek.6
Stříbrný člen
Příspěvky: 570
Registrován: 08 bře 2009, 11:16
Přístroj: Oneplus One
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod Tomek.6 » 03 bře 2010, 23:06

Musím taky zkusit ;) S OVI mapama to zkusím poprvé (vždycky jsem měl Garmina) tak uvidím.
Obrázek
Uživatelský avatar
ajne
Stříbrný člen
Příspěvky: 700
Registrován: 28 úno 2009, 15:11
Přístroj: Nokia 5800XM
Bydliště: Podkrkonošské městečko :-)
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod ajne » 04 bře 2010, 00:15

Jak říkám, zkoušel jsem to poprvé a zatím jednou, nemůžu tedy dát větší zkušenosti, ale napoprvé mne to nadchlo :D

A jak se mi tu v Ústí vykreslila krásně Větruše a kostelík, myslel jsem že 3D je zatím jen v Praze :lol:
Přílohy
P1030090.JPG
P1030090.JPG (88.88 KiB) Zobrazeno 21515 x
Nokia 5800 XM red + 8GBmSD

Potřebujete radu? Pište SZ!!! :-)
noki

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod noki » 10 bře 2010, 20:59

Já mám verzi 3.01, ale nevím zda vůbec upgradovat :-( jen jsem se kouknul jakou mám verzi a už se foun zase připojoval k netu. Kouknu do nastavení "Umístění" a tam zase zapnuté asistované určování polohy a automatické použití serveru zjišťování polohy. Od té doby co jem upgradnul fw mám neustále pocit že mě velký bratr sleduje na každém kroku.
Uživatelský avatar
ajne
Stříbrný člen
Příspěvky: 700
Registrován: 28 úno 2009, 15:11
Přístroj: Nokia 5800XM
Bydliště: Podkrkonošské městečko :-)
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s 5800

Příspěvekod ajne » 10 bře 2010, 21:26

Rozhodně upgrade ;) Když telefon dobře nastavíš (vypnout A-GPS, podle sítě a off-line režim v OVI), tak tě to na žádnej internet hnát nebude.

Já jsem teda FW zatím neaktualizoval (ještě není), ale co jsem tu čet, tak se prý po aktualizaci A-GPS zapínala, což vůbec není nic špatného, asi se při převodu tenhle detail přehodil, stačí vypnout, jinak já A-GPS používám, těch pár Kč mne nezabije ;)
Nokia 5800 XM red + 8GBmSD

Potřebujete radu? Pište SZ!!! :-)

Zpět na “Geocaching s mobilem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti