nelze zapojit nokii do phoenixu

Diskuse o jednodušších telefonech Nokia
podzim
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 21 srp 2012, 16:48
Přístroj: Nokia C3
Kontaktovat uživatele:

nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod podzim » 21 srp 2012, 16:58

Mám následujíci problém na téhle stránce http://mync3-00.blogspot.cz/p/how-to-mu ... c3-00.html na prvním screenu je v connections USB-4 RM-614 což já tak nemám mám jen volby usb 1,2,3 a když nejakou zvolím chvíli se nic nedeje a potom program spadne
PS:mám nokii C3
Uživatelský avatar
wirer
Stříbrný člen
Příspěvky: 630
Registrován: 20 pro 2011, 13:08
Přístroj: LG G3 32GB
Bydliště: Prešov [SVK]
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod wirer » 21 srp 2012, 19:59

keď máš zapnutý mobil pripojený, tak pri danom USB móde musíš mať aj uvedené, že je zapojený. napr. nebudeš mať USB-4 RM-614, ale USB-2 RM-614 - všetko závisí, do ktorého portu na PC/notebooku to napojíš

a program by padať nemal, používam Phoenix na netbooku (1,6GHz jednojadro, 1GB RAM, 10" uhlopriečka, 250GB disk) a žiadny problém, aj keď popritom ešte dokončujem úpravy cez NokiaCooker, spustený prehliadač a plno vecí na pozadí...
LG G3 D855 32GB,6.0 Marshmallow
Huawei MediaPad T1 8"
HP ProBook 4540s
podzim
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 21 srp 2012, 16:48
Přístroj: Nokia C3
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod podzim » 21 srp 2012, 20:28

no jo ale ja to zkousel zapojit do vsech usb (mam 3 ) v tom seznamu sem mel usb 1,2,3 a kdyz sem to zapojil do jednoho tk to neodpovidalo a potom se to samo vyplo,jak sem to zapojoval postupne do vsech 3 tk me to v tom seznamu narostlo na 4 usb ale kdyz zapojim mobil do nejakeho a nejaky vyberu z toho seznamu tk to neodpovida a vypne se to :(... ten typek mel v tom seznamu napsany to rm-614 u usb 4 ale ja tam nic takovyho nemam :/ co s tim mam delat ? jak to do toho mam pripojit ??
Uživatelský avatar
wirer
Stříbrný člen
Příspěvky: 630
Registrován: 20 pro 2011, 13:08
Přístroj: LG G3 32GB
Bydliště: Prešov [SVK]
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod wirer » 21 srp 2012, 21:08

mobil musí byť zapnutý, v režime Nokia Ovi Suite, ináč ti to nenájde
LG G3 D855 32GB,6.0 Marshmallow
Huawei MediaPad T1 8"
HP ProBook 4540s
podzim
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 21 srp 2012, 16:48
Přístroj: Nokia C3
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod podzim » 22 srp 2012, 00:11

rezim pc suite mam zapnut.... Proste chci na tomhle telefonu zprovoznit ''multitasking''
Uživatelský avatar
wirer
Stříbrný člen
Příspěvky: 630
Registrován: 20 pro 2011, 13:08
Přístroj: LG G3 32GB
Bydliště: Prešov [SVK]
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod wirer » 22 srp 2012, 00:38

na C3 :?: a to akým zázrakom :?:
LG G3 D855 32GB,6.0 Marshmallow
Huawei MediaPad T1 8"
HP ProBook 4540s
podzim
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 21 srp 2012, 16:48
Přístroj: Nokia C3
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod podzim » 22 srp 2012, 00:59

google+ s40 hacking nebo c3 hacking... Ale spis by me zajimalo proc ten phoenix ten mobil nerozpozna
Anonym
Člen fóra
Příspěvky: 26
Registrován: 31 kvě 2012, 19:07
Přístroj: Nokia voe
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod Anonym » 22 srp 2012, 10:31

a máš nový phoenix? nemá se to dělat přes jaff? Já sem kdysi viděl návod s Jaffem právě.
Wirer: na smartphonegeeks foru je návod jak to udělat, musíš upravit přes jaff fw mobilu, a potom každou java aplikaci kterou chceš mit puštěnou.
podzim
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 21 srp 2012, 16:48
Přístroj: Nokia C3
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod podzim » 22 srp 2012, 11:17

jo jde to i přes jaf ale tam je zase potreba jaf pkey emulator který my taky nejde,proste prestane odpovidat :/ phoenix mam v.2011
podzim
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 21 srp 2012, 16:48
Přístroj: Nokia C3
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze zapojit nokii do phoenixu

Příspěvekod podzim » 22 srp 2012, 20:50

poradite nekdo ? :(

Zpět na “Starší přístroje Nokia S40”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti