Stránka 1 z 3

Time Bar

Napsal: 21 říj 2008, 06:59
od playman
Obrázek
Tak tohle je aplikace, kterou bych okamžitě nainstaloval, kdybych nebyl línej jí certifikovat ::-D: Neustále zobrazuje hodiny...jde nastavit jejich velikost, barva i pozice...
také jde nastavit, že každou hodinu se mobil ozve buď tónem, nebo nějakou mp3 melodií...tak třeba se to bude někomu hodit:

:arrow: Download

Re: Time Bar

Napsal: 22 zář 2009, 17:00
od egee
ZIP obsahuje i česky namluvené hodiny
Jsou jen od 06.00 do 20.00. Mimo tento čas se už nenechávám rušit. Stačí rozbalit a jednotlivé soubory nakopírovat do příslušné složky.Vytvořte si složku E/Sounds/Timebar a do ní nakopírujte vaše zvuky - je potřeba přejmenovat je (např. na 09.mp3, 10.waw, 11.aac...)
V nastavení pak zvolte Hour Alarm -- a z jaké složky se zvuky budou přehrávat. Zvuk se dá v nastavení i lehce upravovat - nejdůležitější je asi hlasitost, pak si ještě můžete pohrát s frekvencí....
Nezapomeňte při prvním spuštění zvolit Options

Kdo si chce namluvit vlastní hlášky :

http://epos.ure.cas.cz/cgi-bin/saye.cgi?lang=czech

Potvrzuji plnou funkčnost na N97 i N8 s Annou ,každou celou hodinu ženský hlas česky ohlásí kolik je hodin .

Re: Time Bar

Napsal: 22 lis 2009, 17:48
od egee
někdo se mě ptal ,jak nastavit :

Obrázek
Tak to mám já .

Re: Time Bar

Napsal: 25 lis 2009, 17:05
od Molotow
Muzu poprosit re-upload, na te ruske strance uz to neni.

Re: Time Bar

Napsal: 12 pro 2009, 11:15
od egee
Jen rada
Předčítací program světové extratřídy
Aplikace Voice Reader je malou revolucí v oblasti jazykové syntézy. Jednoduchým stisknutím knoflíku přemění aplikace Voice Reader libovolné texty na zvukové příspěvky ve vynikající kvalitě. Podle verze dostupné až ve 15ti jazycích
je k mání zde:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/hledej/?q=voice+reader+cz

můžete si vybrat z linků ,radit snad jakou verzi stáhnout nemusím .

Je na každém ,jak kvalitní zvukové znamení do Time baru potřebuje.

Kód: Vybrat vše

http://www.linguatec.cz/products/tts/voice_reader


hlasy a zvuky : do složky Timebar a do ní nakopírujte vaše zvuky - je potřeba přejmenovat je (např. na 09.mp3, 10.waw, 11.aac...)
je jasné ?? si prohlédni náhledy z Xplore
a tak to má vypadat - klink a zvětší se
Obrázek Obrázek Obrázek

Re: Time Bar

Napsal: 24 pro 2009, 21:00
od egee
:D

Re: Time Bar

Napsal: 28 srp 2010, 15:32
od egee
přišly mi SZ na nastavení a tak pro všechny zopakuji nastavení - náhledy stačí snad:
po rozbalení nainstalujeme program a složku Timebar nakopírujeme pomocí NS do E : Souds a jak je vidět přibude tam :
Obrázek
to je základ !
v nastavení pak :
Obrázek
po prvním spuštění nebo restartu je nutno :
Obrázek
pro kontrolu :
Obrázek
uslyšíte ohlášení celé hodiny , v nastavení lze zvolit hodiny kdy hlásit - v této verzi je složka Timebar s hláškama od 06h do 20:00h

Re: Time Bar

Napsal: 04 zář 2010, 21:20
od domunug
Docela dobrá utilita... No na mém aparátu dělá malé brikule. Nějak se furt nemůžu donastavit, aby mi to v celou přehrálo mnou vybranou mp3 :/ Musím podotknout, že to není celá skladba, spíš výsek o 400kb maximálně, takže tam snad zakopaný pejsek nebude. I když to nakopíruju, přejmenuju stále mi to jen pípne tím default tónem... Dělám někde chybu, neví někdo?

Re: Time Bar

Napsal: 05 zář 2010, 00:37
od egee
5 zvuků do timebaru
třeba klasický zvuk kukaček v celou hodinu , mp3 nakopírovat do příslušné složky

Re: Time Bar

Napsal: 27 zář 2010, 19:09
od lesov
Tak jsem to nainstaloval a hodiny se mi neukázaly (samo, že jsem mobil restartoval), tak jsem stáhnul nějakou jinou verzi (TimeBar v.1.70815EN) a ta mi hlásila, že není kompatibilní, přesto jsem jí tam narval, páč na stránce psali, že je to pro Symbian OS s60 3th edition.
Hezky to mluví ale hodiny se zase neukazují, jen přímo v nastavení, když zvolím "Ukázat otevřené aplikace" a pak ve složce "Aplikace" (když dám "Zpět") a pak ještě v "Menu" ale jak dám "Konec", tak jsou hodiny v čůdeli.
Ale jak říkám, i tahle aplikace hlásí čas a běží skrytě...

Kód: Vybrat vše

http://www.symbian-freeware.com/download-timebar-v1-3.html


PS. Jo a jak je ten obrázek až úplně nahoře v prvním příspěvku, tak já mám v nabídce jen:
Play
Change
About