Vnitřní paměť u N86 .... kde ji najdu?

O první Nokii s osmimegapixelovým fotoaparátem
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: Vnitřní paměť u N86 .... kde ji najdu?

Příspěvekod libca » 16 říj 2009, 14:40

:D Stačí si přečíst takový pár stránkový dokument jménem návod k obsluze/ manuál :roll: . Pak bys věděl, že pokud chceš kopírovat něco na kartu nebo z karty do pc, musíš telefon připojit přes režim velkokapacitní zařízení.. Podívej se do manuálu, tam to najdeš.. :!:
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)
Uživatelský avatar
playman
Zlatý člen
Příspěvky: 3423
Registrován: 06 zář 2008, 21:42
Přístroj: Lumia 925
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Vnitřní paměť u N86 .... kde ji najdu?

Příspěvekod playman » 16 říj 2009, 14:49

a mimo toho tam najdeš i spoustu dalších zajímavých věcí, kvůli kterým by bylo zbytečné zde zakládat nový topic ;) :lol:
Still believe in Nokia - Lumia 925 White
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: Vnitřní paměť u N86 .... kde ji najdu?

Příspěvekod libca » 16 říj 2009, 19:20

Myslím, že ti to rád poví manuál ;) . Poradím ti, hledej v nastavení připojení :)
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)
Uživatelský avatar
lesov
Člen fóra
Příspěvky: 58
Registrován: 09 led 2010, 11:41
Přístroj: N86
Kontaktovat uživatele:

Re: Vnitřní paměť u N86 .... kde ji najdu?

Příspěvekod lesov » 18 říj 2011, 13:57

A co kdybych chtěl vědět, jestli mám dost paměti pro java aplikace. To mě jen tak napadlo, když jsem zjistil, že mi jedna aplikace v N86 padá a v SE-D750i ne. Verze stejná, nastavení stejné a na N86 spadne s chybou (ne vždy):

Neočekávaná výjimka:
Array index Out Of Bounds java.lang
ArrayIndexOutOfBoundsException
Array index out of range: 120

Je to nekompatidebilita s N86 nebo něco jiného, co myslíte?
Díky... :roll:
PS. Jedná se o aplikaci jVlaky.
Telefonní budka, Jiná telefonní budka, Alcatel OTE-DB, Sony J70, SE-D750i, N86

Zpět na “Nokia N86 8MP”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host