symbian 5th

Starší Symbian v mobilních telefonech Nokia
dusansantaklaus
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 31 bře 2011, 13:57
Přístroj: c6
Kontaktovat uživatele:

symbian 5th

Příspěvekod dusansantaklaus » 26 čer 2011, 21:17

zdravím, nevíte někdo jestli náhodou se bude dále vyvíjet symbian5th, mluví se jen o novém symbianu, spostu uzivatelů s S5th by ocenilo nějakou novinku.. dík za odpověď
Uživatelský avatar
Pali
Zlatý člen
Příspěvky: 1598
Registrován: 12 srp 2010, 12:44
Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
Bydliště: Rožňava (Slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Re: symbian 5th

Příspěvekod Pali » 26 čer 2011, 21:37

Updaty už pravdepodobne nebudú... Ale CFW sa určite budú ďalej vyvýjať, postupne príde v CFW aj viac HS pre starší Symbian, len či to RAM utiahne.
ICQ 440 418 069
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: symbian 5th

Příspěvekod libca » 26 čer 2011, 23:10

Ne, nové fw už nečekejte. ;)
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)
dusansantaklaus
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 31 bře 2011, 13:57
Přístroj: c6
Kontaktovat uživatele:

Re: symbian 5th

Příspěvekod dusansantaklaus » 02 črc 2011, 15:31

a je možné aby symbian5th mohl mít 2 nebo 3 domovské obrazovky s přidáním widgetů, třeba u C6 00?
Uživatelský avatar
PhoneFreak
Stříbrný člen
Příspěvky: 614
Registrován: 07 lis 2010, 19:17
Přístroj: 1st C5-03 2nd-N70
Kontaktovat uživatele:

Re: symbian 5th

Příspěvekod PhoneFreak » 02 črc 2011, 16:40

myslím si že by nedala RAMka, možná ty dvě s nějakýma mín náročnýma widgeta asi jo, ale oficiálně to nikdy neudělají, jedny zkusit udělat CFW s tím.
Nokia C5-03
Pokud píšu bez diaktritiky jsem na mobilu
libca
VIP člen
Příspěvky: 4460
Registrován: 01 zář 2008, 19:18
Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Bydliště: Opava

Re: symbian 5th

Příspěvekod libca » 07 črc 2011, 15:37

Pomocí nějaké aplikace jako GDesk snad ano, myslím, že to je i někde na fóru, ale jak říká PhoneFreak, náročnost na RAM je velká.
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc. :)
Uživatelský avatar
Norek3
Pravidelný člen
Příspěvky: 115
Registrován: 02 říj 2010, 15:09
Přístroj: Nokia X6 16 GB
Kontaktovat uživatele:

Re: symbian 5th

Příspěvekod Norek3 » 07 črc 2011, 20:18

CFW na X6 s widgetama existuje a RAMky je míň jen o 2 - 3 Mb. Ta obrazovka je jen 1 :/. Ale jak píšu, je to jen neoficiálně :(.
Alcatel One Touch --> Motorola V180 --> Nokia 5200 --> Nokia X6 16GB
Rado 8
Člen fóra
Příspěvky: 20
Registrován: 11 říj 2010, 14:23
Přístroj: 5800 XpressMusic
Kontaktovat uživatele:

Re: symbian 5th

Příspěvekod Rado 8 » 12 zář 2011, 20:37

Lidi :) Když jsem si na mojí 5800XM dával SPB shell ( se 5-ti obrazovkami ) a z volné 57MB jsem měl 27, je blbost, aby ramka neutáhla 3 plochy jako v novém symbianu ne?
Malencontre

Re: symbian 5th

Příspěvekod Malencontre » 13 zář 2011, 16:09

No utáhne, ale spomalení bude strašně znatelné.

Zpět na “O Symbianu 3rd a 5th”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů