Nokia C7 připojení k wifi

Minďo
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 30 led 2011, 15:35
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Minďo » 30 led 2011, 21:23

Nokia C7 ma asi problem s nastavenim. Pokusil jsem se nastavit na svůj wifi přístroj svoji C7. Vše proběhlo s připojením ze 100 % signálu. Napojení i s heslem a kodem v poho. Vše běží. Jenomže při spuštění připojení na net zobrazí: "neplatný název serveru". Nevím čím to je. Notebook běží v pohodě. C7 také, ale při zobrazení připojení je vše ok. Ale při zjištění v nastavení připojení "obecné" a j. mi ukáže ve vlastnostech zařízení připojeno, ale ve stahování v závorce (neaktivní). nevím čím to je, a nejde to vůbec ani přes poradce nastavením nastavit.
elpiska

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod elpiska » 07 dub 2011, 17:42

Zdravím, přišel jste na něco? Mi net chodil, ale večer mi začal hlásit stejnou hlášku a nedostanu se nikam :(
Uživatelský avatar
Pali
Zlatý člen
Příspěvky: 1598
Registrován: 12 srp 2010, 12:44
Přístroj: Nokia N8 Dark Gray
Bydliště: Rožňava (Slovensko)
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Pali » 07 dub 2011, 19:31

Skúste vymazať cache a podobné súbory v prehliadači, keď nepomôže vymažte bud prístupu a ešte raz ho pridajte, ak nepomôže ani to, tak formát kódom *#7370#.
ICQ 440 418 069
Minďo
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 30 led 2011, 15:35
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Minďo » 11 dub 2011, 22:21

Zdravim Vas nokiaci. Už jsem vyřešil problem s wifinou. Musel jsem v aplikacich přistroje provest restart přistroje. Je lepši si udelat nejdřive zalohu dat. Ale nastaveni při obnoveni neinstalovat zpatky. Přišel jsem sice o veškere nastaveni a všechny mapy. Ale připojeni na wifinu kdekoli bez problemu. Pak postupně donastavovat po večerech vše na novo. Zkuste a dejte vědět. Minďo
Sudan
Návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: 12 bře 2011, 00:57
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Sudan » 22 dub 2011, 09:36

Mám trochu jinej problém. Zdá se mi že se mi snížil dosah wifi oproti původní N95. Už ve vedlejší místnosti od APčka cca 5m přes cihlovou zeď je signál nestabilní a vypadává. Takže nevím jestli nemám nejakej problém s anténou.

Jakou máte zkušenost??
neomek
Člen fóra
Příspěvky: 24
Registrován: 15 dub 2011, 11:28
Přístroj: C7-00
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod neomek » 22 dub 2011, 22:07

Bydlím v panelovém domě s není problém s obyčejným routrem stát za 2 zdmi a signál pořád velmi silný a i jinde jsem se silou signálu neměl problém
MorphaCzech
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 13 úno 2011, 17:09
Přístroj: Nokia C6-01
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod MorphaCzech » 04 kvě 2011, 20:41

Sudan píše:Mám trochu jinej problém. Zdá se mi že se mi snížil dosah wifi oproti původní N95. Už ve vedlejší místnosti od APčka cca 5m přes cihlovou zeď je signál nestabilní a vypadává. Takže nevím jestli nemám nejakej problém s anténou.

Jakou máte zkušenost??



Ahoj, sice N-C6-01 ale jinak absolutně stejný problém, nejdřív vše v pohodě, po reklamaci a výměně karty špatný signál...
Malencontre

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Malencontre » 05 kvě 2011, 16:47

To já se svou C7 chytil signál i přes fotbalové hřiště:D A ještě měl dvě čárky ze tří :D
Kebas
Návštěvník
Příspěvky: 4
Registrován: 10 kvě 2011, 19:11
Přístroj: C7
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Kebas » 10 kvě 2011, 19:32

Jelikož je tu tema o wifi na C7, tak bych měl taky jeden problém s wifi v tomto mobilu. Mám doma wifi síť a telefon jsem k ní jednou připojil a od té doby se telofon automaticky připojuje pokaždé, když jsem v dosahu - občas mi to celkem vadí kvůli zvýšné spotřebě energie. Nevíte tedy někdo jak by se to dalo odstranit nebo vypnout - hledal jsem v menu wifi atd., ale nikde jsem nic nenašel...
Malencontre

Re: Nokia C7 připojení k wifi

Příspěvekod Malencontre » 10 kvě 2011, 20:03

A v nastavení sítí wi-fi jsi dal na manuálně? Někdy se to připojí i tak, pak se to musí zavřít přes správce aplikací. Stačí kliknout na ikonku baterie a klikni na značku připojení a tam si to nastav.

Zpět na “Cseries telefony”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host