Pro Symbian jen OVI store?
-
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia 5230
- Kontaktovat uživatele:
Pro Symbian jen OVI store?
Jsem sice majitel Nokie 5230, ale docela se rozmýšlím, že příště změním platformu... Zřejmě Android, popř. předražený iPhone... Jsem docela hračička a když vidím, jaké a hlavně kolik aplikací a her se vytváří zejména pro iPhone, je mi docela smutno. Nebo třeba i grafika... kam se s s60v5 hrabeme. Ale k věci: širší nabídka pro Symbian než na Ovi store nikde na webu není??
-
- VIP člen
- Přístroj: 5800XM, N96, 3200 :)
Re: Pro Symbian jen OVI store?
To ti nestačí to kvantum aplikací, které seženeš na fórech? Změna platformy ti nepomůže, pokud si neumíš najít to, co potřebuješ. Myslím, že zrovna na takový Android toho zas tolik nebude. A co se týče aplikací a her na iPhone, tak je to jedna kravina větší než druhá..
PS: Na Ovi není zdaleka vše, co na Symbian existuje..

PS: Na Ovi není zdaleka vše, co na Symbian existuje..
Nokia 5800XpressMusic Blue + 8GB Nokia MicroSD
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.
Používejte funkci HLEDAT a dívejte se kolem sebe. Je zbytečné mít zde několikrát jednu a tu samou věc.

- Alfator007
- Zlatý člen
- Přístroj: SG Note a N97
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak! A na iPhone je jedna kravina větší než druhá. Nezáleží přece na kvantitě ale na kvalitě! Beztak je toho na Symbian taky moře, určitě je z čeho vybírat 

Heslo k uploadům:Alfator007.ForumNo.net
-
- Člen fóra
- Přístroj: Nokia 5230
- Kontaktovat uživatele:
No, přiznám se, že v něčem pravdu máte, ale když mrknu na nějaké warez stránky (http://mobile.softarchive.net/ - třeba), tak všude vládne iShit a poslední dobou i Android... Můžu poprosit o nějakou adresu, kde je Symbian aplikací a her většina...?
Zpět na “O Symbianu 3rd a 5th”