Lumia 1520 - LTE?

Nokia Lumia 1520, 920, 930, 925, 820, 830, 720, 620, 630, 520, 530 a dalších
Tomingoo
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 18 říj 2015, 17:53
Přístroj: Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Tomingoo » 18 říj 2015, 18:02

Ahoj bando,
mám na Vás dotaz. Chci se zeptat, zda Lumia 1520 má LTE. Jsem z toho celkem na větvi. Někde píší, že ano. Někde zas, že ne. Mám MobilCZ (asi T-mobile). V nastavení sítě mi to ukazuje, jen možnost k vybrátí sítě 2G, 3G.

Předem děkuji za přijetí (jsem tu nový) a za odpověď.
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Administrator » 19 říj 2015, 02:04

Lumia 1520 samozřejmě má LTE
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
Tomingoo
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 18 říj 2015, 17:53
Přístroj: Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Tomingoo » 19 říj 2015, 13:14

Děkuji. Ale jak ji mám zapnout? Když není v nabídce. Tu nabídku určuje simkarta? Nebo telefon?
Proky
Stříbrný člen
Příspěvky: 634
Registrován: 03 zář 2009, 08:03
Přístroj: Lumia 930 WP 8.1
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Proky » 19 říj 2015, 14:15

Pro LTE je nutné mít také USIM kartu. Třeba to má Tmobile stejné:
Web O2: Jestli máte USIM a zda váš telefon podporuje 4G LTE, zjistíte vytočením čísla *444*#. Během několika sekund obdržíte SMS s informací, zda je daná SIM karta typu USIM a jestli váš přístroj zvládne příjem 4G LTE.
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Administrator » 19 říj 2015, 15:56

Nejen SIM, ale i firmware telefonu, ale zrovna u 1520 jsem nikdy neslyšel, že by měla LTE vypnuté.
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
franta
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 19 říj 2015, 16:22
Přístroj: lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod franta » 19 říj 2015, 16:46

Je to sim.taky jsem rok čekal kdy budu mít LTE.stačí zavolat operátora.pokud je vhodná sim aktivuje ji přes SMS.jinak výměna.
Tomingoo
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 18 říj 2015, 17:53
Přístroj: Lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Tomingoo » 19 říj 2015, 20:19

Franto co jsi myslel tou výměnou?

Zde zasílám obrazky s informacemi o telefonu, tak prosim poradte. Pokud se nekdo v tom orientuje.

Obrázek
http://www.imgup.cz/image/0V3
Obrázek
franta
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 19 říj 2015, 16:22
Přístroj: lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod franta » 20 říj 2015, 12:51

Zdarma na pobočce.je to jen výměna za sim která to umožňuje.to se stává pokud už máš tuto sim dlouho(zastaralý model)ale ten tvůj operátor neznám zkus mu napřed zavolat .pokud to půjde zašle ti jen aktivační sms
Uživatelský avatar
Administrator
Administrator
Příspěvky: 1818
Registrován: 01 led 2005, 01:00
Přístroj: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod Administrator » 20 říj 2015, 13:36

Nejsem si jistý, že mobil.cz má LTE, vím, že velcí operátoři dělají virtuálům problémy.
myLUMIA.cz
můj svět, moje Lumia
franta
Návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: 19 říj 2015, 16:22
Přístroj: lumia 1520
Kontaktovat uživatele:

Lumia 1520 - LTE?

Příspěvekod franta » 20 říj 2015, 20:22

S administrátorem souhlasím

Zpět na “Přístroje Lumia s Windows Phone 8”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host